Taj deo se podrazumeva. Vise sam se obazirao na odlican propis koji sprecava da nakon izlaska iz nekog objekta stoji dimna zavesa. Aerodrom Nikola Tesla mi prvi pada na pamet.Jeste...al probaj da zapališ cigar gde ne sme...ošuriće te sa kaznom u najkraćem roku!
Ja nisam čuo da je iko platio kaznu što puši na nedozvoljenom mestu...od kako su krenuli sa tim!Taj deo se podrazumeva. Vise sam se obazirao na odlican propis koji sprecava da nakon izlaska iz nekog objekta stoji dimna zavesa. Aerodrom Nikola Tesla mi prvi pada na pamet.
I u busu klinci vejpove pa ih dele, kruži jedan vejp između njih troje hehe... pa su bučni okupiraju pola autobusa na povratku iz škole... al prosto ne mogu da im kažem nemojte, bio sam i ja nekad mlad... :eh više se nostalgično prisećam dok ih gledam nego što mi smetaju...
Juče sam sa detetom ušao u red da uzmem česnicu i paketi. LJudi u toj masi prosto zapale cigaru i puše?????? Naravno niko ništa ne govori.. Svima je sve jejdno što im dimčina ide direktno u decu...
Je l ces da menjas mesto zivota ili sta?A šta ako radim za sebe, zaradjujem dovoljno, i ništa od tih cenna ne utiče na mene. Korupcija me ne interesuje jer nemam veze sa njom. Nisam zaljubljen u parče zemlje nego u svoju porodicu, Ukoliko postoji neki problem, lako ću promeniti mesto života.
pa promenio sam ali zbog jednog čoveka sam morao da se vratim ovde. Gde sam bio ovo je bilo nemoguće da se desiJe l ces da menjas mesto zivota ili sta?
Lepo kazem, diznilend
To je redovna pojava.Prvo u vozilima GSP-a. Vozači navikli da purnjaju na okretnicama. Izvini druže, ali napolju se truj.
Druze, problem je u tebi, ne u cigaretama. Sto ne znaci da iko ima pravo da te truje.Da se nadovеzem, ali mnogo toga je vec receno. Moja supruga i ja ne izlazimo nigde, jer ako izadjem u neki lep restoran, zelim da se obucem lepo, doteram se, stavim parfem, operem kosu, sredim bradu - da bi se na kraju sve to, usmrdelo od duvana. Znaci svaku put ako obucem sako, moram da ga operem nakon toga, sto cete se sloziti, nema smisla. Kad dodjem iz restorana kuci, moram da se okupam, operem kosu, da ne bih legao u krevet i usmrdeo krevet na duvan. Prosto, od kada smo postali malo stariji, recimo, 25+, poceli smo da pravimo vecere, da popijemo vino koje zelimo sa vecerom i da tako uzivamo, umesto da idemo po fensi restoranima u kojim bismo se zadimili. Kad zelimo da popijemo pivo sa drustvom, kupimo u prodavnici, pozovemo drustvo, napravimo meze, pustimo muziku, jer smo svi u drustvu nepusaci. Ugostitelji su slepi ispred ociju, sto bi se reklo.
Sigurno. Vratio sam se iz Spanije, Barselone pre dve nedelje. Tamo je izgleda problem u svima, jer umesto da uzivaju u smradu cigareta, uzivaju u hrani i ukusima morskih plodova. Sokantno.Druze, problem je u tebi, ne u cigaretama. Sto ne znaci da iko ima pravo da te truje.
No, tebi zabrana pusenja nece resiti probleme.