Stroža ograničenja usledila su nakon uspeha referenduma "Da - zaštiti dece i omladine od reklamiranja duvana" u februaru 2022, koji je podržalo 57 odsto švajcarskih birača.
Па неће бити јавне дискусије јер да се већина ишта пита не би било забране.Traži se diskusija u javnosti o zabrani pušenja. Nema je već mesec dana. Mogla bi da se napiše studija o tome kako vlast kontroliše narativ puštanjem ovakvih spin tema.
80% производа у Лидлу или било ком другом маркету је доказано штетно по здравље јер је базирано на фруктозном сирупу и трансмастима али поента је у томе да ако желиш да се заштитиш једноставно то не купујеш а они који купују угрожавају себе а не околину.ali suludo mi je u današnje vreme da možeš da odeš u LIDL i kupiš nešto što je dokazano veoma štetno po zdravlje
80% производа у Лидлу или било ком другом маркету је доказано штетно по здравље јер је базирано на фруктозном сирупу и трансмастима али поента је у томе да ако желиш да се заштитиш једноставно то не купујеш а они који купују угрожавају себе а не околину.
Naravno, izuzimam taksiste kada voze stranku.
Bravo!Zabrana pusenja nema veze ni sa EU ni sa bilo kime drugime osim nas samih. Ako bi ja recimo kada izadjem u kafic,restoran i ispustam recimo hidrogen sulfid. Nije zakonom zabranjeno. U malim kolicinama ali ipak dovoljnim da relativno dugim boravkom nanese stetu organizmu. I sve to recimo da bude i u blizini dece. Zasto bi mi to neko branio da radim? Zasto mi braniti moje licno pravo da dok pijem kafu osecam miris pokvarenih jaja, da dobijem glavobolju i sto
Lepo receno! Samo jos da izglasaju i da pocne da se primenjuje zakon. To sto delimo isti zatvoren prostor ne znaci da delimo istu zelju za kancerogenim materijama.Zabrana pusenja nema veze ni sa EU ni sa bilo kime drugime osim nas samih. Ako bi ja recimo kada izadjem u kafic,restoran i ispustam recimo hidrogen sulfid. Nije zakonom zabranjeno. U malim kolicinama ali ipak dovoljnim da relativno dugim boravkom nanese stetu organizmu. I sve to recimo da bude i u blizini dece. Zasto bi mi to neko branio da radim? Zasto mi braniti moje licno pravo da dok pijem kafu osecam miris pokvarenih jaja, da dobijem glavobolju i sto je jos bolje od svega metalni ukus u ustima? Recept za savrsenu kafu Naravno sve bi to i ljudi okolo osetili i mozda bi i neko pao u komu ali to je njihova stvar. Ili ipak mozda nije?
Uzas, mada next level shit je kad vidim roditelje u igraonici da "zapale" to sranje, i ispada da je to ok. Bolestan narod.Klinci više nemaju mere po pitanju ovogaPočeli su i u autobusima da puše to.