Šta je novo?

Zabrana pušenja u ugostiteljskim objektima

Чим се појави неки предлог који је апсолутно користан, логичан и потребан, једино извесно је да нема шансе да буде и реализован. Јпм.
 
To je za IQOS, to je i gore od pusenja.

Veliki problem sa IQOS-om je što jednostavno smrdi na izmet... Ne znam kako su to pustili na tržište, a da nisu uspeli da ga bolje aromatizuju.

Ne znam da li ima manje pušenja danas, ali je to danas ostala navika siromašnih. Ima i pomodarstva sa ovim tompusima i sl. Svakako ni jedno ni drugo nije više "cool".

Sa promenama načina ishrane i većim udelom šećera u ishrani, što je trend negde od 80-ih, broj malignih oboljenja je u porastu. Pušenje je svakako uzročnik, a onda loša ishrana prepuna (prostih i procesiranih) ugljenih hidrata i šećera, opet odlika siromašne trpeze, pogoduje razvoju malignih tkiva.

Zato nečiji deda-pušač možda i nije zakačio rak (imao eventualno žute brkove i prste), ali ova omladina će u većem procentu nego naše dede da oboljeva od raka. Naranvo, ako se pušenju ne stane na put.

Puši, jede BigMac, pije zašećeren milk-shake nabije insulin do plafona i maligne ćelije u takvom organizmu bujaju. Loša kombinacija, jednostavno.
 
Vrh