Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.215
Corner shop Wars. Može da se napravi igrica na tu temu.
Ja se samo bojim da ce tako mnoge druge firme da odu odavde...Jeste to tačno, ali su ih nahvatali nakon 7 godina i to verovatno samo zato što je lova prestala da kaplje gde je trebala ili je neko ko je bio zadužen da to podmazuje postao izuzetno alav, pa ovi odlučili da bolje da begaju...
Priča se da je večeras u Ušću bio opšti grabež u C&A i da se iznosilo sve, jer obezbeđenja i radnika nije bilo, a i zujalice su bile poskidane.
Tužno, ako je istina, jer tu robu je trebalo da pokupe radnici, pošto platu verovatno videti neće..
Baš bi bilo zanimljivo videti ekskluzivni Sunce supermarket na 3.000 kvadrata u tržnom centru"Univerexport" doslovno drži Vojvodinu, zajedno sa svojom podružnicom "Per Su".
Zanimljivo, "Aroma", "Gomex" i manji lanci, poput "Sunca", za sada nisu ušli u tržne centre.
Verujem da bi im i to bilo malo prostora, pa bi se kupci i tamo provlačili između silnih kutija po prolazima između rafovaBaš bi bilo zanimljivo videti ekskluzivni Sunce supermarket na 3.000 kvadrata u tržnom centru
"Tempo" i "Roda" su na tragu toga.
Sećam se da su u početku, negde 2006/07, navedeni lanci imali solidnu ponudu tehnike (televizori, bela tehnika, mali kućni aparati...). Mislim da su moji i pazarili u Tempu Candy mašinu za sudove. Vremenom, kako su rasli drugi maloprodajni lanci tehnike, ponuda tehnike u Tempu, Rodi i Metrou je bivala sve siromašnija."Tempo" i "Roda" su na tragu toga.
Tamo je najjeftinije. Gde ti kupuješ ćega Noki?
Odlazak C&A je poslao losu poruku ostalima u Srbiji, to je ono sto me zabrinjava izmedju ostalog.