Šta je novo?

Zašto je saobraćaj u Srbiji takav kakav je?

vi biste bicikliste na drugu planetu teleportovali, vidim ja :D
jeste, baš će biciklista da čeka na kraju kilometarske kolone, ako može bezbedno i oprezno da se provuče između automobila u saobraćajnom haosu i kolapsu...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577188#p577188:3d3ap26h je napisao(la):
Žika » 27 Окт 2018 06:42 am[/url]":3d3ap26h]I ovaj krenuo prečicom

Pogledajte prilog 1
file.php

file.php
Штета на "Зезукију" је прилична + ограда, али и наравно крив је власник, зверао је више у мобилни него испред себе на улицу којом је возио !

Narod se trese zbog stanja čoveka koji je pijan, nevezan jurcao u bmwu bez dozvole. Još je otac malog deteta prema kome je na ovaj način pokazao krajnju neodgovornost.. Ali smeće od novina će pre okriviti inženjere BMWa što su konstruisali Z4 nego ovog hrabrog borca na frontu sistemske i planirane dekadencije i ispiranja mozga šundom.

Ujak imao saobracajku direktan sudar pijani mentol isao po jos alkohola sa 1.40 promila.Presao na njegovu stranu bez razloga.Na djelu puta gdje nije mogao da se skoni od mentola .Odlicno je prosao kako je moglo sreca bio je vezan.Za razliku od pijanog mentola koji je bio u polu bez pojasa .Auto novi servolet aveo za otpad.Pijani mentol otsao kod sv petra .Ujak se oporavlja nakon operacije koljena.Sreca pa nije bio u nekom autu bez vazdusnih jastuka .

Dirktore, sad vide za ujaka. Žao mi što mu se desilo i želim brz oporavak.
Na žalost pijanih bu**** ima i biće, nema tu puno pameti. Srećom da je ujak vozio novi Aveo koji je daleko bezbedniji od starog brata.

Ovi nisu zdravi

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gTtPaVW3T4o[/youtube]

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=578147#p578147:3ju1qy9s je napisao(la):
Žika » Sre Okt 31, 2018 7:26 pm[/url]":3ju1qy9s]Ovi nisu zdravi

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gTtPaVW3T4o[/youtube]

kad snimis ovakvu budalu... pa ja bi njemu u maticnoj knjizi, licnoj, pasosu i svim zivim dokumentima napisao da nikad vise ne sme da mu se da vozacka, a valabi mu to i istetoviro i lupio zig da ne moze laserski da ukloni tetovazu

Hvala Gago, Ziko oporavak ide dobro poceo sam da prikupljam papire za stetu osiguranje bolovanje itd

Za alkohol i telefon u voznji povecati kazne i pojačati kontrole. Što je rekao jedan moj drugar: ,,Volim alkohol i uzivam u njemu, ali tada dozvola ne ide sa mnom, ostaje kuci. Ako nema ko da me vozi, plaćam taksi. Ako sam imao za muziku i piće, imaću i 1000-1500 dinara za taksi, da bi glava na ramenima ostala."

Takođe, želim tvom ujaku brz oporavak.

Zašto se toliki prostor u medijima daje pijanom pevaču koji je vozio godinama bez dozvole?

E zato nam je takav saobraćaj.

Nadam se da će biti žestoko kažnjen kada se oporavi. Ja bih takvim ljudima u kazni dao da plate utrošeno vreme svih lekara koji su trošili svoje dragoceno vreme na njega, sve litre krvi koje su potrošene na njega.

(Mislim da su tako neki planinari kada su otišli na penjanje i pored upozorenja na kraju morali da plate troškove poletanja helikoptera)

To bi jednostavno moglo da se reši kroz sistem osiguranja za rizične kategorije. Ako vozač ima istoriju rizičnog ponašanja u saobraćaju, presudu za nasilničku vožnju, više od jedne kazne sa XX km/h prekoračenja... Osiguranje treba da obuhvata i polise za verovatno zdravstveno zbrinjavanje i hitnu pomoć učesnika u sranju koje će takav vozač napraviti.

Tako je, skuplje zdravstveno (tu bi trebalo i pušači da budu) jer su skloniji bolestima.

Naravno, to je teško pravedno izračunati, potreban je neki centralni registar (a ne da ja odem u drugu osiguravajuću kuću gde ne vide da sam aktivirao kasko pre par godina u prethodnoj osiguravajućoj kući :) )

Neki registar već postoji, regitar neplaćenih kazni. Zato verujem da bi mogao uz njega da funkcioniše i registar izrečenih kazni za nasilničku vožnju. Još jedno polje u bazi :D

Naravno. Sve se može kad se hoće, a premijerki bi bilo bolje da se bavi smao digatalizacijom umesto da bude marioneta.

Evo jedne statistike koja delom može objasniti kvalitet saobraćaja (a i života) u Srbiji.

ma voze se kod nas krsevi al nema to veze, cenim da u nekim mnogo siromasnijim zemljama ima manje nesreca, ako su te zemlje normalnije u glavu

kod nas je najveci problem zurba, sve mora naglo, kad se obilazi parkiran auto, vozi se sto brze da ga sto brze obidjes, kad se udje u suprotan smer, ona sto brze da sto pre izadjes

nije valjda logicno voziti sporije u opasnim situacijama? ma jok, to samo za obicne smrtnike/sabane koji ne znaju da voze, jer ako ne vozis 20% preko ogranicenja ti si p**** i ne znas da vozis

Tako je. Koliko puta mi se desilo da pri nekom suženju lik koji mi dolazi i udaljeniji je od suženja daje gas i mene primorava da naglo kočim.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

To je stalna pojava, bar nama koji smo svaki dan u saobracaju.

Evo ga post sa jednog auto-foruma, u kome autoru posta tobože nije jasno šta je loše uradio i zašto se ljuti onaj koga je on ustvari isekao, tako što se iz krajnje desne naglo prestrojio u krajnju levu traku (pogledati priloženi snimak i izvršenu radnju od 5-15 sekunde).

Eto kakvih sve dripaca ima, čiji je IQ očigledno ispod proseka.

Jer da nije tako, ne bi se ovaj dripac javno pred svima pohvalio svojom glupošću.

:arrow: https://forum.garaza.rs/viewtopic.php?p=850854#p850871

PS: I komentari ostalih članova tog foruma govore o nižem stepenu njihove inteligencije.

Da se ja pitam, sve bi to ostalo bez dozvola, ni trotinet im ne bih dao u ruke - za opšte dobro...

Ne vidim nikakav problem ovde al vidim da pratis jedan forum da bi ga ogovarao na drugom.

Ja sam imao problem u početku praćenja jednog drugog auto foruma jer je profil ljudi ovde i tamo potpuno drugačiji. Nisam prosto verovao da postoje takvi ljudi.

ftj":26evgc42 je napisao(la):
Ne vidim nikakav problem ovde al vidim da ti nisi bas u vinklu kad pratis jedan forum da bi ga ogovarao na drugom.

Pa ti ne vidiš taj problem, pošto je očigledno da imaš neki problem.

Sve u svemu, tvoj problem.
Ali, ako se ponašaš tako kao oni tamošnji dripci, onda tvoj problem prestaje da bude samo tvoj problem.
To onda postaje društveni problem.
Kapiraš?

Nekima je normalno da kad im dune menjaju trake , rade šta ima padne na pamet bez migavaca i poštovanja ostalih učesnika u saobraćaju. A vrhunac je da se čude ???
Lepo revizija vozačke dozvole.

Uh juče se baš zapitah čemu služi ta ručica sa leve strane volana.

Od tunela do kružnog toka doživeh 3 menjanja trake ispred mene bez migavca da sam morao da kočim.

Najbolja mi je bila gospođa koja se uključivala sa pumpe posle SIVa. Znači nikoga nije bilo ispred mene 50m i vidim da se ona ubacila u srednju traku i nešto kilavi. Ja se odmah lepo prestrojim u levu traku da je obiđem i naravno da je krenula da se prestroji levo kada sam došao iza nje (još nisam došao do njenog mrtvog ugla).

Na sreću iz daljine vidim (procenim) kritične učesnike u saobraćaju (upravo ti koji kilave, naglo cimaju volan) pa obratim posebnu pažnju kada sam blizu njih

Jutros težak karambol na uglu Resavske i Krunske ulice, poginuo pešak koji je hodao trotoarom uz zgradu i povređeno više ljudi iz tramvaja:

:arrow: https://www.blic.rs/vesti/hronika/jeziv ... je/gt8ppej

Ovdašnjem divljanju ludaka za volanom nema kraja, sve dok ne počnu da se rade revizije vozačkih dozvola, uz sveobuhvatna psihološko-psihijatrijska testiranja, sa ciljem da se psihijatrijskim pacijentima trajno uskrati privilegija upravljanja vozilima.
Dok se to ne uradi, teško nama...

Vrh