Na zalost, ne moze da pise kaznu.
Na zalost, ne zato sto imam nesto protiv tebe, vec zato sto se nemar i kurcobolja velike vecine vozaca, pravda komplikovanom zamenom.
Drugo, ne vidim potrebu praviti razliku musko-zensko.
Ako zena sa zavrsenim FDU moze sama da menja ulje i plocice kocnica (ok i ja mislim da preteruje
) onda moze skoro svaka
"pravda za lepsi pol"
A da su pojedini proizvodjaci zaista zastranili koliko je nepristupacno i komplikovano odraditi tako banalnu stvar kao sto je zamena sijalice, to je zaista istina.
Kao da im je neko dao takav projektni zadatak.
Elem, saobracaj u Srbiji je ocajan, kao i sve, jer se nadlezni ne bave sustinom, vec sminkom.
Primer su i probne vozacke dozvole koje su po meni totalno pogresna mera.
Sazrevanje, kako fizicko, jos vise mentalno ima mnogo vise faktora od godina starosti. Takodje, sta znaci zabrana upravljanja od 23-06?
Dal je automobil manje "ubojito oruzje" preko dana? Pa sudeci po nedavnom sudaru dacije i tramvaja, ne bih rekao.
I tako, ogranicimo mladim i novim vozacima i resili smo problem.
A onda, vidimo pevaca kome je pre vise godina oduzeta dozvola, koji pravi udes iz koga je upitno kakav ce izaci. Umesto jarka, mogao je zavrsiti i u drugom automobilu u kome je mogla biti necija porodica, necija supruga, dete, majka, sestra...
Lik koji je poznat po konzumiranju opijata, koji je dosao do trajnog oduzimanja dozvole?
A takvih , koliko hoces.
Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk