Vladivoje
Higher intermediate
A gde to u Beogradu ima prostora za postavljanje pasarela, gde bi to one mogle da se postave, mislim i na šire gradsko područje, a da ne govorim za uži centar grada??? Bojim se da upravo ti nisi upoznat sa saobraćajem, a pogotovo sa prostornom (ne)mogućnošću za postojanje pasarela, jer je Beograd prilično zgusnut, za razliku od drugih evropskih gradova. To je tako lako uočljivo...
Beograd je do sada bio podređen isključivo automobilima i saobraćaju. Drago mi je da je gradska politika počela da se menja u smislu proterivanja privatnih vozila iz centra.
Naravno da treba da postoje javne garaže, za one koji žive u centru i koji dolaze u centar. Nemoj sada da karikiraš ovde...tragac":25yusagc je napisao(la):Baš vidim što će se centar oslobađati automobila. U ovoj kampanji izborne liste se prosto utrkuju ko će da obeća više javnih garaža u centru.
Beograd je do sada bio podređen isključivo automobilima i saobraćaju. Drago mi je da je gradska politika počela da se menja u smislu proterivanja privatnih vozila iz centra.