Lol ispade Milka skuplja i od Mercija bogte
Mislim ne kažem da nije skupa, ali nije ni blizu toliko koliko neki od vas izmišljaju. I nije toliko skuplja od Najlepših želja, koji su umislili da su bog zna šta a zapravo su srozali neke ukuse i sastojke.
Velika Milka se može naći u radnjama po regularnim (ne akcijskim) cenama i za 430 din. A mimo toga može naravno i jeftinije.
1000 din ne košta čak ni u Univereksportu ili Idei. Ali dobro, papir trpi sve... Kad može MC da lupeta da je odmor van usranog Balkana bahaćenje, što ne bi moglo da prođe i da je obična Milka statusni simbol.
Osim ako je neko mislio na one Milke sa dodatim karamelama, krekerima, jagodama, kristalima, šljokicama... Mada i za njih važi da se mogu naći povoljno. Samo je potrebno izbiti nekad iz usranog Deleza, Idee i Univera. A mnogima je to mrsko i teško.
A deci kapiram da nekad uzimaju te papazjanije sa svim i svačim jer misle da dete voli čokoladu sa više sadržaja i varijacija nego običnu samo sa kakaoom. Kao što su i nama kao malima donosili ona sranya sa grožđem iako nije bila velika razlika u ceni, ali kao eto, da bude interesantna čokolada detetu. Ali to ne znači da iza toga stoji neka patologija za statusom i šta ti ja znam.