Moguce ali za 50 dana da sagrade napune i pocnu tesko bilo bi lepo ali :/Kartograf":3udcb4r8 je napisao(la):a ja prosao juce tuda i cuo da otvaranje ostaje za 28.12.???
Bilo kako bilo, ne pamtim da sam na jednom mestu video vise mehanizacije nego juce prepodne tamo gde se Metro gradi.
Тешко, то је ипак ланац хипермаркета намењен уском кругу људи.zexland":13ntx0rj je napisao(la):Napokon hiper market i u mom kraju !
Mislim da ce ovaj Metro da razvaljuje sa prometom...ceo juzni deo grada ce da kupuje ovde
Metro karticu u ovom trenutku dobijaju samo pravna lica i ljudi koji mogu da je pozajme od njih. Kupuje se za kes i one atraktivne varijante cek na pocek ne rade, tako da od velikih prometa nema nista, kupci uglavnom kiosci iz Barajeva i okolineWile E. Coyote":1kiiuy1k je napisao(la):Тешко, то је ипак ланац хипермаркета намењен уском кругу људи.zexland":1kiiuy1k je napisao(la):Napokon hiper market i u mom kraju !
Mislim da ce ovaj Metro da razvaljuje sa prometom...ceo juzni deo grada ce da kupuje ovde
A uz to sve su ogromna pakovanja tipa za radnje.niki":2p9xh3pl je napisao(la):Metro karticu u ovom trenutku dobijaju samo pravna lica i ljudi koji mogu da je pozajme od njih. Kupuje se za kes i one atraktivne varijante cek na pocek ne rade, tako da od velikih prometa nema nista, kupci uglavnom kiosci iz Barajeva i okolineWile E. Coyote":2p9xh3pl je napisao(la):Тешко, то је ипак ланац хипермаркета намењен уском кругу људи.zexland":2p9xh3pl je napisao(la):Napokon hiper market i u mom kraju !
Pa s'obzirom na sliku, tebi je sve takoreći pred nosom :lol:Wile E. Coyote":2ysd94fp je napisao(la):Не мора да значи. Ево, мени је Метро такорећи под носом, па не идем тамо.
У нормалној држави не би било логично, али, на жалост, овде јесте... :kafa:stek":3mm8zg14 je napisao(la):Takodje bilo bi logicno da ce tu biti postavljen i neki semafor da bi ljudi koji ulaze u Bg mogli da pristupe Metrou i njegovom parkingu. Uskoro videcemo kako ce to resiti...