Ovo je bio sve samo ne tempo.Slika ili se nije desilo
Salim se, trenutno je projekat do pola zavrsen, ako bi ovim tempom kao do sada radili ne bi zavrsili ni za jos 2 godine.
Pogledaj samo svoje postove unazad. Ni jedan argument, samo zajedljivi komentari. Meni lično , je to strano .Imam pravo da mračim sa obzirom da je rok za izgradnju 26.02. 2023
Kompleks nije ni blizu gotov niti je podignut ni peti ni šesti sprat.
Stolarija je postavljana sedam meseci,ako je to tebi normalno za ozbiljnog investitora meni svakako nije.
U ugovoru stoji bojler Ariston Velis a biće ugradjivan Gorenje otg slim koji je treš i odvratan.
Izbor pločica takodje kriminal za ozbiljnog investitora.
Pa nije podnet,ceka se skupstina.Može li neko da me uputi gde i kada je podnet zahtev za izmenu građevinske dozvole jer ga ne vidim na CEOP-u???
Presmešno je koliko potenciraš veoma malu razliku na takvoj poziciji.Postoji gorenje slim smart.
Bojler Gorenje OTG 80 slim smart
<ul> <li>Garancija 10 godina<br />uz uslov servisa magnezijumske anode na svake 4 godine od strane ovlašćenog servisera(4+4+2)</li> </ul>www.kerametal.rs
Ali oni naravno stavljaju najgori i najjeftiniji.
GORENJE Bojler OTG80SLSIM Standardni, 80 l, Emajlirani čelik, Vertikalno
GORENJE Bojler OTG80SLSIM Standardni, 80 l, Emajlirani čelik, Vertikalno 20.689,00 RSDpcpractic.rs
Sledeće pozicije su ulazna vrata i priprema za parket.Pustaju unutra, situacija je sledeca u nizim spratovima A lamele, za ostatak ne mogu nista da tvrdim:
Po govoru ljudi sa gradilista, a da pritom ne govorimo o 5sp, ocekivanja su da do kraja godine bude sve zavrseno.
- zavrsena keramika u kupatilu (fale fugne)
- zavrsena keramika u kuhinji (fale fugne)
- uradjena 1 ruka gleta
- ugradjene podprozorske klupice (granit ili mermer)
- instalacija grejanja spremna
- instalacija klima spremna