Odakle god da dolazim ne ponasam se i ne pisem nikome privatno u inboks kao ti radoznala (STARA BABA )...Odakle nam ti dolaziš legendo?
Woodstar residenceSutra je sednica skupštine grada Beograda na kojoj se raspravlja i o izmenama plana područja na kojem je Woodstar apartments. Javila mi je mala ptičica da će se kritikovati izmene indeksa izgradjenosti, spratova i broja stanova za Woodstar
Da ne umeš da se ponašaš i da ne znas gramatiku, to vidimo iz aviona, ne moraš da se hvališ Posto svi ti pišemo privatno, onda smo svi stare babe, hvala ti na komplimentu, a zbog toga smo i vise informisani. Ponovo kažem, bićemo komšije nemoj da si ovoliko nenormalan, ako ne želiš dobre odnose u komšiluku okOdakle god da dolazim ne ponasam se i ne pisem nikome privatno u inboks kao ti radoznala (STARA BABA )...
Prvo okiva sve u zvezde , sad pljuje a sutra ce da okiva ..PLJUNE PA LIZE ...SA OVOM PREPISKOM STAJEM ALI BILO BI MUSKI DA SE SUTRA JAVNO PRESTAVITE KO STE
Zašto pola pišeš velikim a pola malim slovima? Nemoj da se nerviraš, može da se namesti.Odakle god da dolazim ne ponasam se i ne pisem nikome privatno u inboks kao ti radoznala (STARA BABA )...
Prvo okiva sve u zvezde , sad pljuje a sutra ce da okiva ..PLJUNE PA LIZE ...SA OVOM PREPISKOM STAJEM ALI BILO BI MUSKI DA SE SUTRA JAVNO PRESTAVITE KO STE
pa imate ceop pa gledajteDa li je odobrena dozvola za cuveni 5 sprat?
To kasnije mene brine... Koliko sam razumeo čekanje dozvole za 5. sprat je i odužilo radove na zgradi.5. Sprat više nije sporan. Dozvola će biti, pre ili kasnije.
U suštini se nije čekala izmena građevinske dozvole (mislim da takav zahtev nije bio ni podnet) nego se prvo čekala izmena plana.To kasnije mene brine... Koliko sam razumeo čekanje dozvole za 5. sprat je i odužilo radove na zgradi.
zato sam i poslao, reklama od juče, po njima ima… baš ću da zovnem danas, da pitam….Pa zar ima još slobodnih stanova? Možda bude još koji sprat, osim petog čuvenog...