Vau odusevljava me ovaj, nazalost nicim izazvan, optimizamNe ide to baš tako.
Fasada je prilično nezavisna pozicija, i ako postoje pozicije koje su za nju vezane.
Glavna stvar ovde je da ,ili da preseku da izvedu po izvornom projektu, ili da se plan usvoji što pre.
Zanatske radove, unutra, mogu da završe za max. 3-4 meseca na ovim etažama koje su urađene.
Fasada paralelno sa tim.
Kad to uzmeš u obzir, pa zajedničke prostore , garažu itd. dođemo do toga da mogu da završe na leto.
OK.Vau odusevljava me ovaj, nazalost nicim izazvan, optimizam
Zasto samo to do juna?Ugradjuju stolariju i postavljaju pločice i tako ce biti do juna, ne morate se dzabe raspitivati.
Optimista samZasto samo to do juna?
koje godine?Ugradjuju stolariju i postavljaju pločice i tako ce biti do juna, ne morate se dzabe raspitivati.
Dzabe sve to kada se nećeš useliti do leta 2024.Upravo sam se čuo sa gospodinom koji je zadužen za komunikaciju sa kupcima, oko postavljanja pločica (imali smo naš izbor pa shodno tome mora i naš majstor da ih polepi). Još uvek nisu dobili dozvolu za novi sprat, ta neka sednica nije bila u januaru očekuju da bude sad u februaru. Stolarija je gotova, udarena je košuljica i uveliko rade keramiku. Za našeg majstora je rekao da može da udje oko 10-og marta.
Mozda ću zvucati naivno, ali ne vidim način da oni bilo šta ubrzaju kad je u pitanju ta dozvola. Naravno mogu da nekog podmazuju (što verujem da već jesu) ali kontam da tu nije u pitanju jedna osoba koja o tome odlučuje. Siguran sam da je i njima u interesu da što pre završe i da ih ne smaramo svaki dan Verujem da je i neka eventualna posledica sporijeg rada to saznanje da svakako moraju da sačekaju dozvolu, pa sada rade koliko moraju. Čim dozvola bude gotova prosto mislim da je realno očekivati da za pet meseci bude gotovo ili blizu kraja. Ne pokušavam da tešim bilo koga ovde ili da donosim neki lažni optimizam, prosto iznosim svoje mišljenje...svakako je moguće da za par meseci budem taj koji će organizovati taj skup i protest Dovoljno mi je bilo da ispratim tvoj entuzijazam od prve poruke do danas i da zaključim da je i taj scenario moguć.Postoji način,skupimo se nas 150-300 i odemo do tošinog bunara,onda dodje televizija, novinari, pa kada sebi naprave ogromnu anti reklamu naučiće se pameti, ali kao i na drugoj temi na kojoj sam pisao sloge nema i svi ćemo mlatiti praznu slamu po forumu i palamuditi dok ne završe i onda sve zaboraviti.
Ja sam za, samo nam treba neko da nas organizuje, javite vreme i to je to.Postoji način,skupimo se nas 150-300 i odemo do tošinog bunara,onda dodje televizija, novinari, pa kada sebi naprave ogromnu anti reklamu naučiće se pameti, ali kao i na drugoj temi na kojoj sam pisao sloge nema i svi ćemo mlatiti praznu slamu po forumu i palamuditi dok ne završe i onda sve zaboraviti.
I ja sam za, samo javite, odmah dolazimJa sam za, samo nam treba neko da nas organizuje, javite vreme i to je to.
Uz svo dužno poštovanje,Kada smo prvi put bili kod njih na razgovoru bilo je da ce biti decembar 2022 a da je zakonski rok mart 2023. Nadao sam se sa zadrškom iskreno. Moja subjektivna procena i na osnovu svih komentara koje sam ovde iščitao a i iskustava poznanika realno (a i pristojno ) bi bilo da se uselimo u septembru - oktobru. Sad kada mi se srušila ta nada o ranom useljenju (decembar - februar) nekako sam pomiren sa cinjenicom da to nece biti skoro a i ne postoji način na koji bih mogao da utičem da se nešto ubrza. Sa druge strane predugovorm smo definisali i penale tako da sa i sa te neke strane spokojniji.