Ne znam kakav je komsiluk, ali znam da rec dusmani koristi uglavnom polusvet.Fenomenalno izgleda,prezadovoljan sam kako ARITEKTUROM kako kaze clan koji verovatno nije ni krocio ovde, tako i okruzenjem.Mirno,nema mnogo buke i odlican komsiluk,u inat dusmanima
Ne cudi me, onda se def uklapas se u ekipu koja zivi tu.Fenomenalno izgleda,prezadovoljan sam kako ARITEKTUROM kako kaze clan koji verovatno nije ni krocio ovde, tako i okruzenjem.Mirno,nema mnogo buke i odlican komsiluk,u inat dusmanima
Ne cudi me, onda se def uklapas se u ekipu koja zivi tu.
Ja sam za dlaku izbegao ovu katastrofu.
Pogled je fantazija. Nadam se da ti nova zgrada u AC u izgradnji i ostale 2 koje budu pored neće značajnije narušiti pogled. Tj. pogled ostaje dovoljno širok i na tu stranu.Jedna vecernja:
Pogledajte prilog 201497
Moraće i ta deca jednog dana da izađu iz tog zlatnog kaveza i da krenu u te strašne blokove u školu, preko stakla,igli i izmeta.Za razliku od blokova gde sam odrastao nemam strepnju na sta ce dete da mi stane il padne (igle, stakla, izmet nepozntog porekla, i ostala sranja). Osecam se sigurno kad pustim dete da jurca po kraju sto dosta znaci.
Hvala, al verujem da ce narusavati kad se izgrade sve tri, plus the one kula... Al dobro prezalice se to. Deo je betonski i ostatak je staklo, pa ono iz dnevne kad se gleda mogu da se vide vise zgrade ka geneks kuli. Postoji lrag, i blocice su na terasi.Pogled je fantazija. Nadam se da ti nova zgrada u AC u izgradnji i ostale 2 koje budu pored neće značajnije narušiti pogled. Tj. pogled ostaje dovoljno širok i na tu stranu.
Je l terasa na tvom spratu sa betonskim ili staklenim zidom, tj. možeš li sedeti u dnevnoj sobi i imati neometan pogled?
I još me 2 stvari zanimaju za terasu:
Da li postoji stepenik/prag na izlazu ili je u ravni sa dnevnom sobom?
I da li su pločice ili deking na terasi?
Jeste, i prezivece samo je poenta da ja prezivim njeno odrastanje i da ne razmisljam o tome sta neki nesavesni clanovi drustva rade i potencijalno ugrozavaju bezbednost nase dece. Nemoj pogresno da me shvatih, nije hejt prema blokovima (koje obozavam) nit prema bilo kom drugom kraju, nego iskoristih kao primer nekog svog iskustva.Moraće i ta deca jednog dana da izađu iz tog zlatnog kaveza i da krenu u te strašne blokove u školu, preko stakla,igli i izmeta.
Bas dugo nisi bio u blokovima, pogotovo savskim - ja kao neko ko ne voli blokove i soc gradnju ti to kazem Prosetaj Lazaro Kardenas-om jedno vece, mozda ti deca upoznaju drugare.Jeste, i prezivece samo je poenta da ja prezivim njeno odrastanje i da ne razmisljam o tome sta neki nesavesni clanovi drustva rade i potencijalno ugrozavaju bezbednost nase dece. Nemoj pogresno da me shvatih, nije hejt prema blokovima (koje obozavam) nit prema bilo kom drugom kraju, nego iskoristih kao primer nekog svog iskustva.
Bio, lepo je sredjeno, kao i ostatak bloka ka reci. Volim taj deo. Ko sto rekoh, nije atak na blokove nego spomenuh to kao detalj koji sam primetio.Bas dugo nisi bio u blokovima, pogotovo savskim - ja kao neko ko ne voli blokove i soc gradnju ti to kazem Prosetaj Lazaro Kardenas-om jedno vece, mozda ti deca upoznaju drugare.
Čije je ovo gradilište? Zar wellport nije odmah do kule wellport?
NewportČije je ovo gradilište? Zar wellport nije odmah do kule wellport?
Silicno nesto sad rade i sa Newportom, bukvalno ce faza 1 biti nalepljena na Zepterru...puni oglasi stanova za rentu, a vlasnici obaraju cene za sve stanove orjentisane ka kompleksu pogotovu one u prvim redovima do gradilista. Za Zepterru znam da su kinezi pobegli glavom bez obzira odavde gde je trebala da im bude faza 2 na mestu gde sad rade fazu 1 Newporta.Tu se vidi sva bahatost i alavost investitora. Ovo je nas pogled sa prozora, slikano pre par meseci, u medjuvremenu su sto se visine tice otisli do kraja.
Malo im je bilo sto moraju svaki milimetar prostora da iskoriste nego su jos bukvalno usli jos dublje u dvorisni deo zgrade. Svakako se necemo zadrzati ovde vise.
Pogledajte prilog 211747