Nije, ja sam uzeo novogradnju u izgradnji 64kv, 2 spavace sobe i kuhinja mi je odvojena od dnevnog i trpezarijeTo ti je svuda tako u novogradnjama, nebitno da li je 40 ili 140m2.
Ostao u 20 veku to je relikt prošlosti kao i ostaveGde je špajz?
Video sam jednu il dve novogradnje koje su u sastavu kuhinje imale i spajz.Ostao u 20 veku to je relikt prošlosti kao i ostave
Nece biti bas 20 metara, ali da ce biti blizu - bice. Ta strana Wellport-a je severoistok, znaci ionako manje dnevnog svetla koje ce jos biti dodatno smanjeno S druge strane, ka Airport city-ju verovatno se nece nista graditi, ali to je jugozapad, sto leti znaci zivot pod klimom 24h. A kakva su nam leta, pitanje kako ce tek biti u buducnosti.Da li ima neko ko se razume da prokomentarise, koliko ce sve okolne zgrade zagraditi Newport i na sta ce to liciti kada se sve zavrsi(Wellport faza 3 i 4, kao i kompleks zgrada izmedju Newporta i N1 koji ce biti 11 i 12 spratova)? Navodno razmak izmedju Newport zgrada i tog novog kompleksa ce biti 20m.
Mislio sam na Newport, konkretno na zgradu 2(blize Tadije Stodermajera). Cetvorosobni stanovi su na uglu zgrade i to je jugozapad, stim da je pitanje koliko ce svetla biti od silnih zgrada okolo.Nece biti bas 20 metara, ali da ce biti blizu - bice. Ta strana Wellport-a je severoistok, znaci ionako manje dnevnog svetla koje ce jos biti dodatno smanjeno S druge strane, ka Airport city-ju verovatno se nece nista graditi, ali to je jugozapad, sto leti znaci zivot pod klimom 24h. A kakva su nam leta, pitanje kako ce tek biti u buducnosti.
Mislio sam na Newport, konkretno na zgradu 2(blize Tadije Stodermajera). Cetvorosobni stanovi su na uglu zgrade i to je jugozapad, stim da je pitanje koliko ce svetla biti od silnih zgrada okolo.
Hvala na odgovoru Problem sa zgradom 1, koja je dalje od wellporta sto gledas na prugu i odma uz Heroja od Kosara, znaci buka na maks.Pogledajte prilog 214031
Nasao sam ovu grafiku koja ilustruje bacanje senke, mozda ti daje bolji odgovor.
Po meni sve ispod 5og sprata je rizicno sa te strane, verovatno bih gledao 6i sprat kao favorit.
Ja bih isto samo gledao sto se tice jugozapada ovaj krak koji je dalje od wellporta, jer kula ce sigurno bacati veliku senku posle podne, verovatno ce ceo krak newporta biti u hladu tada.
Pogledajte prilog 214032
A ovo je tehnicki crtez gde se vide faze i razmaci izmedju zgrada malo bolje, moze se naci sve detaljno ovde: