Das tol'ke pare i svaki dan lutrijaSlika i prilika današnjih investitora, arhitekata, inženjera, nadzornih organa, izvođača i podizvođača.
Nadstrešnica u malom.....
Das tol'ke pare i svaki dan lutrijaSlika i prilika današnjih investitora, arhitekata, inženjera, nadzornih organa, izvođača i podizvođača.
Nadstrešnica u malom.....
isto, samo se bolje vidi
То су кинески анкери. На свим фотографијама које сам до сада посматрао, анкер конструкција је пала заједно са гипс картонским плочама, а остали су вероватно они профили који су зашрафљени за плафон. Кинеска посла! Тако ће бити са свом новоградњом у Београду кроз пет година. Све ће бити зрело за минирање јер је тако склепано, а не конструисано.Nadjoh na instagramu, paonplafon na ulazu i zgradu. Kvalitet nema sta
Pogledajte prilog 240814
Plastikmag je kombinacija neka veoma čudna sa Finvestom. Prate se unazad godinama. Plastikmag je iz Koceljeve, a otprilike ni tamo niko nije čuo za njih. Uglavnom rade pvc, a za Finvest rade aluminijum, vrlo upitnog kvaliteta. Dosta loš izbor materijala, stakla, roletni, a evo sve se potvrđuje i sa komarnicima.čisto da vam javim da u širokom luku zaobidjete komarnike PLASTIKMAG-a.
verovatno su ovi iz finvesta u dilu sa njim pa pretpostavljam da se muva i po vrtovima ceraka, kao sto se muvao pre 3g po plato bežanija; ali i ako nisu nije bitno.
u svakom slučaju, njegov precenjeni komarnik od 300eur koji je meni montirao, ne služi više ničemu, jer je uže po kom se komarnik vukao puklo, nakon mučenja od 3g.
žena i ja smo ga zvali najmanje 8 meseci da neko dodje i popravi to (platili bismo i materijal ako je potrebno), no stalno neki izgovori, uobičajno je kako njemu nije dobro i kako su momci u gužvi i ostale izmišljotine.
danas me ponovo otkačio tako da ću uredno da mu pozovem tržišnu inspekciju (nije dao račun). čak i da inspekcija ništa ne uradi, nema veze, ja ću svoju dužnost obaviti.
svakako razmislite 3x pre nego što ga eventualno angažujete.
ovde su mnogi stavili komarnike za trećinu cene a i dalje im stoje.
Čeka bolje dane da zasija.Da li neko zna da li se išta dešava sa onim kosturom od zgrade? Zar to tehnički nije gradilište i samim tim opasno za sve koji tuda prolaze?
Takođe, vidim da u kraju imamo i mini deponiju. Pretpostavljam da je i to nikom ništa i da grad ne planira da uradi nešto povodom toga?
Koliko ja znam, taj investitor je dobio dozvolu za manje spratova nego sto je izgradio i onda je inspekcija zaustavila radove.Da li neko zna da li se išta dešava sa onim kosturom od zgrade? Zar to tehnički nije gradilište i samim tim opasno za sve koji tuda prolaze?
Takođe, vidim da u kraju imamo i mini deponiju. Pretpostavljam da je i to nikom ništa i da grad ne planira da uradi nešto povodom toga?
Он је изашао и ван свог плаца, односно преблизу улици која припада граду и планирано будуће проширење не би могло да се изврши ако би та зграда остала каква је сада.Ali je potpuno nelogicno, on je tada zaustavljen jer je napravio osam umesto sest spratova, a sada Vrtovi Rakovice mogu da grade osam, onda bi trebalo revidirati i njegovu dozvolu i dozvoliti mu da zavrsi zgradu a ne da oredstavlja ruglo i ugrozava zgrade i prolaznike u okolini
Kakvi su ovo renderi ?
Zdravo svima,
da li su buduci stanari trece faze poceli da dobijaju potvrde od finvesta vezano za 80% izgradjenosti i apliciranje za kredite?
Hvala.