Das tol'ke pare i svaki dan lutrijaSlika i prilika današnjih investitora, arhitekata, inženjera, nadzornih organa, izvođača i podizvođača.
Nadstrešnica u malom.....
Das tol'ke pare i svaki dan lutrijaSlika i prilika današnjih investitora, arhitekata, inženjera, nadzornih organa, izvođača i podizvođača.
Nadstrešnica u malom.....
isto, samo se bolje vidi
То су кинески анкери. На свим фотографијама које сам до сада посматрао, анкер конструкција је пала заједно са гипс картонским плочама, а остали су вероватно они профили који су зашрафљени за плафон. Кинеска посла! Тако ће бити са свом новоградњом у Београду кроз пет година. Све ће бити зрело за минирање јер је тако склепано, а не конструисано.Nadjoh na instagramu, paonplafon na ulazu i zgradu. Kvalitet nema sta
Pogledajte prilog 240814
Plastikmag je kombinacija neka veoma čudna sa Finvestom. Prate se unazad godinama. Plastikmag je iz Koceljeve, a otprilike ni tamo niko nije čuo za njih. Uglavnom rade pvc, a za Finvest rade aluminijum, vrlo upitnog kvaliteta. Dosta loš izbor materijala, stakla, roletni, a evo sve se potvrđuje i sa komarnicima.čisto da vam javim da u širokom luku zaobidjete komarnike PLASTIKMAG-a.
verovatno su ovi iz finvesta u dilu sa njim pa pretpostavljam da se muva i po vrtovima ceraka, kao sto se muvao pre 3g po plato bežanija; ali i ako nisu nije bitno.
u svakom slučaju, njegov precenjeni komarnik od 300eur koji je meni montirao, ne služi više ničemu, jer je uže po kom se komarnik vukao puklo, nakon mučenja od 3g.
žena i ja smo ga zvali najmanje 8 meseci da neko dodje i popravi to (platili bismo i materijal ako je potrebno), no stalno neki izgovori, uobičajno je kako njemu nije dobro i kako su momci u gužvi i ostale izmišljotine.
danas me ponovo otkačio tako da ću uredno da mu pozovem tržišnu inspekciju (nije dao račun). čak i da inspekcija ništa ne uradi, nema veze, ja ću svoju dužnost obaviti.
svakako razmislite 3x pre nego što ga eventualno angažujete.
ovde su mnogi stavili komarnike za trećinu cene a i dalje im stoje.
Čeka bolje dane da zasija.Da li neko zna da li se išta dešava sa onim kosturom od zgrade? Zar to tehnički nije gradilište i samim tim opasno za sve koji tuda prolaze?
Takođe, vidim da u kraju imamo i mini deponiju. Pretpostavljam da je i to nikom ništa i da grad ne planira da uradi nešto povodom toga?
Koliko ja znam, taj investitor je dobio dozvolu za manje spratova nego sto je izgradio i onda je inspekcija zaustavila radove.Da li neko zna da li se išta dešava sa onim kosturom od zgrade? Zar to tehnički nije gradilište i samim tim opasno za sve koji tuda prolaze?
Takođe, vidim da u kraju imamo i mini deponiju. Pretpostavljam da je i to nikom ništa i da grad ne planira da uradi nešto povodom toga?
Он је изашао и ван свог плаца, односно преблизу улици која припада граду и планирано будуће проширење не би могло да се изврши ако би та зграда остала каква је сада.Ali je potpuno nelogicno, on je tada zaustavljen jer je napravio osam umesto sest spratova, a sada Vrtovi Rakovice mogu da grade osam, onda bi trebalo revidirati i njegovu dozvolu i dozvoliti mu da zavrsi zgradu a ne da oredstavlja ruglo i ugrozava zgrade i prolaznike u okolini
Kakvi su ovo renderi ?
Zdravo svima,
da li su buduci stanari trece faze poceli da dobijaju potvrde od finvesta vezano za 80% izgradjenosti i apliciranje za kredite?
Hvala.
Evo ovako. Nije me mrzelo da iscitam temu od prve do poslednje stranice. U jednom mikro momentu, suprug i ja smo uzeli u razmatranje kupovinu stana u ovom kompleksu. Mikro momenat - jedan dan. Nije me mrzelo ni da sednem u auto i odem da vidim svojim ocima o cem' se radi. Inace smo trenutno na Miljakovcu u zgradi (odlicna gradnja) iz 2010 god. Prvo me je odbila cena. Mi za dodatnih 15 kvadrata treba da prodamo ovaj nas stan za male pare i da dodamo stotku. Pa gde to ima?
Kad sam tako otisla na noge da vidim celo ruglo (vista, mista, hilovi..) zapanjila sam se. Promuvala sam se detaljno i otisla u prodajni centar Vidikovac Viste gde sam ukapirala da tu drveta biti nece, ne daj Boze parkica ili igralista. I da ne nabrajam, ova tema mi je tek otvorila oci. Ali imam jedno, cini mi se, vazno pitanje za kupce. Koliko vas je koji ste podrzali studente i blokade zbog pada nadstresnice? Jel nama/ vama nadstresnica nije bila dovoljna? Molim vas da mi neko od kupaca obrazlozi. Da ne pominjem ugrozenost stabilnosti cele te padine, ja bih je nazvala rakovicka padina, smestanjem tolikih objekata bez da se ostavilo drvece. Hvala unapred!
Logicno. Kada smo videli cenu i zgranuli se, rekoh hajde da vidim sta se za tu cenu nudi. A sto se tice momenta za prodaju manjeg kupovinu veceg stana, on je veoma los cak i ako pokusate da nadjete stan u staroj gradnji. Tako da odgovor na Vase pitanje je: kada bi cene bile normalnije, mi bismo se opredelili za stariju gradnju. Svako ima svoj ukus. Ali da ne sirim temu. Pricamo o kompleksu Vrtovi Ceraka.Zanimljivo je da vas je prvo cena odbila, pa vam je tek onda zasmetalo sto nema drveca i sto je na padini. Da li bi vam manje smetalo kada biste za cenu vaseg stana ovde mogli da kupite duplo veci stan?
Vecina ljudi koji trenutno zive ovde, su stanove kupili davno pre nadstresnice, tako da morace neko ko je skoro kupio da odgovori na to pitanje.
A kao odgovor na drvece i parkice, mogu samo da kazem da oni ne mogu da se prodaju za 3.500e po kvadratu, pa ih samim tim investitori na svojim privatnim parcelama i ne sade/ ne prave.
Slazem se sa vama da je ovo naselje urbanisticki pakao, ali manje vise je tako u celom Beogradu i nece bitni mnogo bolje.
Statika manje vise je diskutabilna svuda. Skojevsko naselje (3. grupacija) tone, prosetajte Cerak Vinogradima videcete koliko onih prizemnih terasa ima ogromne pukotine po sebi.
Razumno jeste, ali iz ugla investitora nezamislivo da se odrekne zarade od nekoliko miliona evra, kako bi buducem kupcu napravio parkic.Logicno. Kada smo videli cenu i zgranuli se, rekoh hajde da vidim sta se za tu cenu nudi. A sto se tice momenta za prodaju manjeg kupovinu veceg stana, on je veoma los cak i ako pokusate da nadjete stan u staroj gradnji. Tako da odgovor na Vase pitanje je: kada bi cene bile normalnije, mi bismo se opredelili za stariju gradnju. Svako ima svoj ukus. Ali da ne sirim temu. Pricamo o kompleksu Vrtovi Ceraka.
Elem Skojevsko naselje je, obratite paznju ako budete prolazili kroz Rakovicu, lepo se vidi, u zelenilu. Isto kao i K. Brdo, Miljakovac itd. Neko je pominjao koliko je ranije ostavljano zelenih povrsina, a koliko to rade novi investitori. I da, za cenu od 3 do 3.5 hiljada evra mislim da je razumno ocekivati i dobru infrastrukturu. Ispravite me ako gresim.
Ako ste imali priliku da posetite Vozdove kapije, videcete da ne razmisljaju svi investitori isto.Razumno jeste, ali iz ugla investitora nezamislivo da se odrekne zarade od nekoliko miliona evra, kako bi buducem kupcu napravio parkic.
U sustini, ako ih neko (grad/drzava) ne natera da naprave, sigurno nece sami.