Šta je novo?

Vrtovi Ceraka [stambeni kompleks]

Nadjoh na instagramu, paonplafon na ulazu i zgradu. Kvalitet nema sta
Pogledajte prilog 240814
То су кинески анкери. На свим фотографијама које сам до сада посматрао, анкер конструкција је пала заједно са гипс картонским плочама, а остали су вероватно они профили који су зашрафљени за плафон. Кинеска посла! Тако ће бити са свом новоградњом у Београду кроз пет година. Све ће бити зрело за минирање јер је тако склепано, а не конструисано.

čisto da vam javim da u širokom luku zaobidjete komarnike PLASTIKMAG-a.
verovatno su ovi iz finvesta u dilu sa njim pa pretpostavljam da se muva i po vrtovima ceraka, kao sto se muvao pre 3g po plato bežanija; ali i ako nisu nije bitno.
u svakom slučaju, njegov precenjeni komarnik od 300eur koji je meni montirao, ne služi više ničemu, jer je uže po kom se komarnik vukao puklo, nakon mučenja od 3g.
žena i ja smo ga zvali najmanje 8 meseci da neko dodje i popravi to (platili bismo i materijal ako je potrebno), no stalno neki izgovori, uobičajno je kako njemu nije dobro i kako su momci u gužvi i ostale izmišljotine.
danas me ponovo otkačio tako da ću uredno da mu pozovem tržišnu inspekciju (nije dao račun). čak i da inspekcija ništa ne uradi, nema veze, ja ću svoju dužnost obaviti.
svakako razmislite 3x pre nego što ga eventualno angažujete.
ovde su mnogi stavili komarnike za trećinu cene a i dalje im stoje.

čisto da vam javim da u širokom luku zaobidjete komarnike PLASTIKMAG-a.
verovatno su ovi iz finvesta u dilu sa njim pa pretpostavljam da se muva i po vrtovima ceraka, kao sto se muvao pre 3g po plato bežanija; ali i ako nisu nije bitno.
u svakom slučaju, njegov precenjeni komarnik od 300eur koji je meni montirao, ne služi više ničemu, jer je uže po kom se komarnik vukao puklo, nakon mučenja od 3g.
žena i ja smo ga zvali najmanje 8 meseci da neko dodje i popravi to (platili bismo i materijal ako je potrebno), no stalno neki izgovori, uobičajno je kako njemu nije dobro i kako su momci u gužvi i ostale izmišljotine.
danas me ponovo otkačio tako da ću uredno da mu pozovem tržišnu inspekciju (nije dao račun). čak i da inspekcija ništa ne uradi, nema veze, ja ću svoju dužnost obaviti.
svakako razmislite 3x pre nego što ga eventualno angažujete.
ovde su mnogi stavili komarnike za trećinu cene a i dalje im stoje.
Plastikmag je kombinacija neka veoma čudna sa Finvestom. Prate se unazad godinama. Plastikmag je iz Koceljeve, a otprilike ni tamo niko nije čuo za njih. Uglavnom rade pvc, a za Finvest rade aluminijum, vrlo upitnog kvaliteta. Dosta loš izbor materijala, stakla, roletni, a evo sve se potvrđuje i sa komarnicima.

Da li neko zna da li se išta dešava sa onim kosturom od zgrade? Zar to tehnički nije gradilište i samim tim opasno za sve koji tuda prolaze?

Takođe, vidim da u kraju imamo i mini deponiju. Pretpostavljam da je i to nikom ništa i da grad ne planira da uradi nešto povodom toga?
IMG-72e9b405eb82af4b7bac7d99bae44032-V.jpg

Da li neko zna da li se išta dešava sa onim kosturom od zgrade? Zar to tehnički nije gradilište i samim tim opasno za sve koji tuda prolaze?

Takođe, vidim da u kraju imamo i mini deponiju. Pretpostavljam da je i to nikom ništa i da grad ne planira da uradi nešto povodom toga?
Čeka bolje dane da zasija.
Postojala je pre KBC-a Vrtovi Ceraka u Rakovici, pa je nejasno zašto kupcimanu VC-u toliko smeta.

Za mini deponiju treba lepo da se postave kamere i utvrdi ko je formira, a onda da se lepo pošalju prijave nadležnim organima.

Koliko ja znam, taj investitor je dobio dozvolu za manje spratova nego sto je izgradio i onda je inspekcija zaustavila radove.

Od tada to stoji tako, jedino sto je u poslednje vreme pocelo da se desava je da su neki ljudi poceli da oglasavaju stanove u toj zgradi po dosta nizim cenama, verovatno ljudi koji imaju ugovor da su kupili stan u toj zgradi.

Ali je potpuno nelogicno, on je tada zaustavljen jer je napravio osam umesto sest spratova, a sada Vrtovi Rakovice mogu da grade osam, onda bi trebalo revidirati i njegovu dozvolu i dozvoliti mu da zavrsi zgradu a ne da oredstavlja ruglo i ugrozava zgrade i prolaznike u okolini

Ali je potpuno nelogicno, on je tada zaustavljen jer je napravio osam umesto sest spratova, a sada Vrtovi Rakovice mogu da grade osam, onda bi trebalo revidirati i njegovu dozvolu i dozvoliti mu da zavrsi zgradu a ne da oredstavlja ruglo i ugrozava zgrade i prolaznike u okolini
Он је изашао и ван свог плаца, односно преблизу улици која припада граду и планирано будуће проширење не би могло да се изврши ако би та зграда остала каква је сада.

Vrh