Ja sam dobio informaciju, krajem prosle nedelje, da ce useljaj biti moguc oko desetog marta.Jel se vidi kraj oko prilaza Vrtovima. I pocetak useljenja
Po dinamici (statici) radova na ulici tesko.Ja sam dobio informaciju, krajem prosle nedelje, da ce useljaj biti moguc oko desetog marta.
NijeJel kanalizacija Jos nije spojena.
Valja pročitati pre objave, ovo je vodovodna a ne kanalizaciona mreža. To je radjeno prošle godine koliko mi se čini išlo se trotoarom.Oni će da kopaju skroz do Meka
Pogledajte prilog 191645
Jel to znaci da su probili rok?Valja pročitati pre objave, ovo je vodovodna a ne kanalizaciona mreža. To je radjeno prošle godine koliko mi se čini išlo se trotoarom.
Pa nas i nije tako, po ugovoruRok je probijen vec treci mesec. Ljudi cekaju na useljenje. Lude
po ugovoru do 31.12.23 plus 3 meseca, tako da imaju jos 2-3 nedelje vremena, a stanari uveliko unose stvari i sredjuju…Rok je probijen vec treci mesec. Ljudi cekaju na useljenje. Lude
Topla voda ide sa centralnih gasnih kotlova koliko znam. Jedan po lameli koliko znam.Verovatno ce biti ubrzo. A zna li se sta za toplu vidu
Jel su ove dve slike od istog danaIz automobila je nisam stigao bolje da uhvatim ali dosli su do ulaza u garazu i parking sa kompa jem kanalizacije. Na drugoj fazi izolacije je negde u nivou 2-3 sprata na strani koja gleda ka prvoj fazi. Verovatno će to prvo da rade da oslobode park izmedju faza
Pogledajte prilog 191954Pogledajte prilog 191955
Znaci vi se nadate useljenju od 18.03.Ja sam dobio informaciju da će useljenje prve faze krenuti od 18.03.2024. To su mi potvrdili.
Stan opremam od 10.02. i sada je skroz opremljen i nameštaj je unet, a i priključen je SBB TV i internet tako da su i za to pustili signal skoro. Vidim da je dosta stanova spremno za useljenje i da su stanari uneli nameštaj.
Ovo su slike od petka, a juče su sa jedne strane spoljašnjeg parkinga skoro postavili sve kocke.
Pogledajte prilog 192002Pogledajte prilog 192004