Pa ne znam koja cena nije kuku lele, ono govance gore od vrtova se prodavalo po 2800, znaci ovo moze da ide malo preko 3000 jer pumpaju cene gradativno. Inace ja ne znam ko moze da se zaleti da kupi stan u ovim zgradama, evo ko moze da primeti tendencija je da ce da dodje jedna do druge jos nekoliko zgrada ovog tipa jer su one 2 nakaze vec skoro zavrsene u produzetku ka pumpi, znaci svaka lamela ce gledati u odvratnu demit fasadu zgrade nasuprot nje, osim fensi cetvorosobnih stanova koji gledaju ka rakovici.
druga stvar poredeci ovaj blok sa cerakom, neko moze da bude samo potpuno blesav pa da kupi stan u ovakvoj zgradi u okvirima naselja u kojima se nalaze jedna skojevska, filmski grad, cerak vinogradi, pa i vidikovac u nekim delovima, npr. kuce prekoputa kojima je cena oko 350000 a imaju dvorista i prilaze, garazu, perionice i parkinge, ili dupleksi u zgradama u susedgradskoj a iste takve zgrade postoje i gore izmedju okretnice 23 i crkve na labudovom brdu. I cena im je skoro pa upola manja.
Ovo ce biti fensi samo u pocetku, dok ne pocne da propada kao sto je propala i zgrada iza meka iz 2005te, tako isto ce da izgledaju za 20 godina i ove zgrade jer prosto to spada u karakteristike materijala kojima se obradjuju ove fasad