vrtar ceraka
Beginner
- Učlanjen(a)
- 19.02.2022.
- Pohvaljen
- 69
Danas izašlo, vidi se druga faza skoro dostigla visinu prve:
Stambeni kompleks Zedmica zauzece parcele 89%Na onom praznom prostoru iza Vrtova gradiće se izgleda ovaj kompleks.
2580m2^^ Ovo neće biti ispod 3kEur/m2...
@Nemirko vidim da se PDR promenio u odnosu na 2017 koji sam igrom slucaja skinuo nekada davno. Pokusao sam da trazim noviji PDR za ovu oblast ali ne mogu da nadjem, gde moze da se nadje ovaj PDR u visokoj rezoluciji?Jeste. Sve izmedju ulica Nova 1 i Nova 2 ce biti zgrade (7 spratova).
Pogledajte prilog 164608Pogledajte prilog 164609
Ne secam se kako sam ovo nasao@Nemirko vidim da se PDR promenio u odnosu na 2017 koji sam igrom slucaja skinuo nekada davno. Pokusao sam da trazim noviji PDR za ovu oblast ali ne mogu da nadjem, gde moze da se nadje ovaj PDR u visokoj rezoluciji?
Koje neće izvesti na kraju, kao ni na 80% projekata sa zelenim krovom na renderu... Nažalost.Al dobro imaju zelene povrsine na krovu
Mislim da ipak gresite, moje misljenjeGledajuci slike ja cisto sumnjam da ce faza 1 biti useljiva za manje od 3 meseca. Jos uvek fasada nije zavrsena a gde su prilazni putevi i ostalo. Mozda gresim ali meni je realnije da to bude pocetak sledece godine.
Da li su vam dali da ulazite u stanove ili je to još na čekanju?Ja sam skoro isao do gradilista i rekli su mi da sigurno nece probiti rok i da cemo sigurno dobiti kljuceve do kraja godine. Sad iskreno ne razumem se toliko i pojma nemam sta moze sve da se zavrsi za 3 meseca