Гага
Professional
Да знам и да си хтео да купиш стан у Платоу тј. у мом комшилуку, али да инвеститор није желео да ти изађе у сусрет неким твојм минималним променама, па си одустао.
Da, tačno. Odnos investitora prema kupcima je bio veoma loš.Да знам и да си хтео да купиш стан у Платоу тј. у мом комшилуку, али да инвеститор није желео да ти изађе у сусрет неким твојм минималним променама, па си одустао.
Zaboravljas razliku koju nosi novi beograd - poslovni centar, urbaniji zivot, plus investiciono ulaganje kakvo samo u Srbiji ima, iako je periferija po meni bolji izbor i dalje ti treba sto godina ako moras da radis na nbg.Oko 2200e/m2, imate na njihovom facebook https://www.facebook.com/finvest.beograd/
Znacajno manja u odnosu na druge delove beograda gde idu od 3000 - 4500e/m2 novi beograd novogradnja gde je sami beton i po meni to su nerealne cene. Ovde na vidikovcu ima dosta zelenila, prirode, blizina kostunjaka, velike pijaca, dosta parking prostora u okolini, lokacija pored sam glavne ulice kneza viseslava, sa svim potrebnim marketima od maksija do lidla, veliki broj manjih zanatskih radionica, radnji, apoteka koje su vam na raspolaganju kad vam zatrebaju sto se tesko nalazi na novom beogradu.
Svega nabrojanog itekako ima na ovom Beogradu, sem blizine Kosutnjaka.Oko 2200e/m2, imate na njihovom facebook https://www.facebook.com/finvest.beograd/
Znacajno manja u odnosu na druge delove beograda gde idu od 3000 - 4500e/m2 novi beograd novogradnja gde je sami beton i po meni to su nerealne cene. Ovde na vidikovcu ima dosta zelenila, prirode, blizina kostunjaka, velike pijaca, dosta parking prostora u okolini, lokacija pored sam glavne ulice kneza viseslava, sa svim potrebnim marketima od maksija do lidla, veliki broj manjih zanatskih radionica, radnji, apoteka koje su vam na raspolaganju kad vam zatrebaju sto se tesko nalazi na novom beogradu.
ostvarene cene iu oktobru 2022
a navedete izvor
Nedostaje Izvor?
To su ugovorene cene od pre 2 godine u izgradnji. Sad iste vise ne mozete naci barem ove uz kneza viseslava ispod 2400 eura. Cena u stanogradnji ide od 1750 do 2500 (izvor halo oglasi)
Duško ,mozete pojasniti jesu ovo cene za vrtove i od kada!?