Upravo je Zaječar pogodila strahovita oluja, ovo za života nisam doživeo, čak ni moji stari.
Srećna okolnost što je vetar bio slabiji u odnosu na prethodni put, da je bio jačeg inteziteta oduvao bi mi prozore.
Na još jednu veliku sreću imamo PVC stolariju postavljenu pre 2 godine, da je bila ona stara.....
U jednom trenutku hitno smo morali da se zabrakadiramo u predsoblju, kada sam provirio video sam najužasniju scenu u životu.
Sušilica za veš se u sobi tresla, prozori su bili na korak da se razglave i odlete ka meni, a grad veći od oraha je u oooogromnim količina udarao u stakla, bilo je kao u apokalipsi.
Na svu sreću sve je dobro prošlo, niko nije povređen, ko zna šta je na selu, usevi uništeni, samo da je kuća dobro...
Očekuje se još jedan jak udar oko 1 ujutru ovde, nema spavanja...
15 minuta nakon oluje.
Mreža protiv golubova, ništa nije ostalo, nikada nije imala ovoliki stepen oštećenja.
Na nekoliko mesta voda je našla svoj put, ovo se za 2 godine sa novom PVC-om nikada nije desilo.
Ljudi, čuvajte se, pratite prognozu i sedite kući pri ovim nepogodama, jer uopšte nije bezbedno.
Klima se okrenula protiv nas i to sasvim opravdano.