Beki nikad nije čuo za Accu Weather. Nije ni čudo što je onda tako slabo informisan o vremenu.
Elem,
@Beki evo ti ga sajt koji ja koristim:
E sad, ono što ide tebi u prilog jeste da je prognoza za 14.7. pisala da će tog dana biti 42 stepena odnosno 47 RealFeel. Kao što se i vidi u screenshotu. Sada za 14.7. piše da će biti 31 stepen, a za 13.7 da će biti 39.
Zašto je pre par sati pisalo 42 stepena za 14.7. i šta je bilo sa tom procenom, ne znam. Ja sam reagovao u skladu sa onim što je tada najavljivano, od strane sajta koji se do sada pokazao, iako nedovoljno dobrim, svakako boljim i pouzdanijim nego većina drugih.
Ironično, ti si u svojoj ofrlje ljutoj pretrazi da mi isteraš inat, takođe ušao na sajt Accu Weather, a da nisi ni svestan!
Dozvoli:
Moj screenshot:
Tvoj screenshot:
Kažem, jedina je promena što je pre par sati za 14.7. pisalo 42 stepena. Zašto je to promenjeno, i kada, ne znam. Možda je bila neka greška. Ali ja nisam poturao nikakve dezinformacije i paničenja, nego sam preneo ovde ono što sam video. Za sve reklamacije i pitanja oko izmena, može se obratiti upravi Accu Weather portala i servisa.
Svakako nisam neko ko sedi kod kuce.
Nije bitno da li sediš ili ne. Ti radiš od kuće pa te zabole za sve druge. Drugi pak moraju da se bude kad im se kaže, da idu na posao onda kada im poslodavci nalažu, da rade ono što im se kaže, u uslovima i klimama koji tada vladaju, obučeni u dres kod koji im se naredi, i da rade u uslovima koji im se dodele i daju. Nemaju svi taj luksuz da ujutru kažu ''e danas ću da se probudim tad i tad, da budem ceo dan u gaćama, od tada do tada da usisavam, od tada do tada ću da kuvam ručak, a posle ću uveče da radim za posao''. Velika većina nema taj luksuz. Doduše, i ja sam nekada tako radio od kuće, a onda sam uvideo koliko je to loše i neproduktivno za većinu ljudi. Ali to je druga priča. Elem, ti za razliku od mnogih ljudi imaš luksuz da radiš šta hoćeš, kad hoćeš, koliko hoćeš. Zato i imaš tako iskrilvljene poglede na život i rad u ovakvoj klimi. Zato što 2/3 dana provedeš u gaćama pod klimom, u 18h izađeš napolje u tankoj majčici, kratkom šortsu tankom kao flis papir, i sportskim patikama, odeš da džogiraš, vratiš se i istuširaš. I boli te paja da li se oznojiš ili ne, kako se osećaš, i kako izgledaš, odnosno kako si obučen. E vidiš, kada radiš van kuće, u smenama, i to još u nekoj službenoj odeći i u uslovima koji se zadese kako se zadese, sve to pada u vodu. Ali kažem, ne očkeujem od tebe da razumeš to. Pogotovu sad kad si još ponosito izjavio da ne pratiš prognoze.
Čovek koji malo malo pa propoveda o ekologiji i klimi, a sam se hvali kako ne prati prognoze i st(r)anje klime. I još na sve to kaže kako radi od kuće, i radi šta hoće kad hoće, tako da ga čudi što se svi groze vrućinčina i sparinčina. Mislim, šta dalje reći na to... Svaki komentar je suvišan.