Henry_Chinasky
Higher intermediate
Ovo je nerealno, ali bukvalno se osećam kao da sam u kućnom pritvoru. 6 dan kako nisam izašao iz stana. Leti ne možeš da izađeš napolje od vrućine a zimi od zagađenja.
Kakvo vreme danas, odvratno.
Što reče neko više sam leti zatvoren nego zimi. Od dosade počeo sam da se svadjam sa nepoznatima po tviteru i forumima.
Neverovatno mi je što će za mesec i po krenuti razmišljanje o grejanju
Ja izađem malo uveče. Alu se ne osvežim. Najviše mi smeta što noći nisu sveže, probudim se u znoju svom, mrzovoljan i nervozan. Sve dok klima ne rashladi stan. Ne mogu da spavam pod klimomOvo je nerealno, ali bukvalno se osećam kao da sam u kućnom pritvoru. 6 dan kako nisam izašao iz stana. Leti ne možeš da izađeš napolje od vrućine a zimi od zagađenja.
Ja izađem malo uveče. Alu se ne osvežim. Najviše mi smeta što noći nisu sveže, probudim se u znoju svom, mrzovoljan i nervozan. Sve dok klima ne rashladi stan. Ne mogu da spavam pod klimom
Zašto ne možeš da spavaš sa klimom? Od još nekih ljudi sam to čuo, ali niko mi nije dao smislen odgovor.Ja izađem malo uveče. Alu se ne osvežim. Najviše mi smeta što noći nisu sveže, probudim se u znoju svom, mrzovoljan i nervozan. Sve dok klima ne rashladi stan. Ne mogu da spavam pod klimom
Ukočim se. Bude mi prehladno u nekom trenutku a mrzi me da je ugasim.Zašto ne možeš da spavaš sa klimom? Od još nekih ljudi sam to čuo, ali niko mi nije dao smislen odgovor.
Ovo je nerealno, ali bukvalno se osećam kao da sam u kućnom pritvoru. 6 dan kako nisam izašao iz stana. Leti ne možeš da izađeš napolje od vrućine a zimi od zagađenja.
Jel izađe neko od vas nekad ispred ulaza, pa zalije drvo koje se nalazi, i koje pati od vručine?
Zar ne vidiš trulež koja je zahvatila pola panja? Jel trebalo da padne na nekog da bi agitatori zelene agende aminovali uklanjanje?
Evo zahladilo, pa da uživamo 4-5 dana do sledećeg toplotnog talasa.Izdržite do ponedeljka, a onda će temperatura da se stropošta na 35°.