Gago nije u pitanju parkiranje vec je stoku mrzelo da skrene na prvom polukruznom. Toga sam se nagledao dok su radovi jos bili u toku.
Vrlo je naivno i besmisleno postavljati ova ostrvca bilo gde u gradu, to za stoku nije nikakav problem s'obzirom da zna da ga nikakva kazna nece sustici i da ga 'niko' nije video. Lepo i adekvatno dizajnirana ograda metalna ili betonska vrsi funkciju, cak ni ziva ne dolazi u obzir jer ce st*** vrlo brzo napraviti prolaz kroz nju. Tu prvenstveno mislim na pesake, a prelaza ima duz cele vojvodjanske, mozda najvise u delu kod nekadasnje pijace. Tu i na jos jednom ili dva kriticna mesta bi obavezno trebalo postaviti klasicnu celicnu pasarelu, u suprotnom travica koja je zasadjena vrlo brzo ce biti isarana dobro poznatim puteljcima.
Inace stvarno mi nije jasno kako ova drzava previdi mentalni sklop ovog naroda u ovakvim slucajevima kad je absolutno jasno da to sto je noizgradjeno ili rekonstruisano vrlo brzo vise nece biti u istom stanju, kao da tuda prolaze ovce i koze a ne ljudi. Prvi put kad sam video ono cvece i travicu poceo sam blago da se smejem. Sta god se izgradi ili popravi ista je prica - brate moras biti moron da ne izvuces nikakvu pouku. Za ovog gore ja bi rebnuo 50 000, bez ijednog treptaja, bio bi toliko human da mu dozvolim da plati u dve rate, ako nemoze zna se sta je alternativa. Samo na taj nacin mozes da nateras stoku da postuje pravila, medjutim st*** stoku ne moze da kazni, e too je neresiv problem..