Šta je novo?

Vojvođanska - Tošin Bunar

Prošao sam danas Vojvođanskom, i sa te strane se iz kola i ne vidi promena....već sam se bio zabrinuo.

jovanovm":29snppqr je napisao(la):
Sta ce biti sa tim lepim cempresima pored kuca?? :(

idu za ogrev

relja":29snppqr je napisao(la):
Prošao sam danas Vojvođanskom, i sa te strane se iz kola i ne vidi promena....već sam se bio zabrinuo.

videces vrlo brzo i sa prednje strane, kod ovih kuca ruse s kraja ka pocetku.

Update: 14:00h - majstori po krovovima, skinuto oko 80% :vops:

Vidim da sam ja dezurni za ovu ulicu. ;)

Sve se dogadja onako kako je Belka pricao. :dil:
Dakle, na moje prijatno iznenadjenje pocelo je rusenje i kuce broj 254 u Tosinu Bunaru. To je kuca bele boje inace prva na raskrsnici Tosinog Bunara i ulice Nikole Dobrovica. Evo stare slike kao podsetnik. Nadam se da se Gaga nece ljutiti zbog pozajmljenih slika. :D
Ono sto sam iz kola video da je krov je potpuno srusen.
dscf00331.jpg

I iz drugog ugla.
dscf00351.jpg

Dakle ostaje jos zuta kuca, odnosno kuca Beka Beke, koju bih voleo ponovo da cujem s obzirom da vidim da ponekad svrati na forum, iako je prekinula kontakt.

U Vojvodjanskoj su takodje krovovi sruseni, a verovatno zbog kise malo su usporili sa rusenjem protekla dva dana. Cim se popravi vreme eto mene sa novim slikama. :vops:

Маркос, укњижен плусићћћ за обавештење. А бре човече што бих се љутио, чак ми и прија, слике су зато и постављене да се користе за разноразна објашњења и обавештења, као сад ово твоје. :kk:

Видех данас поподне (субота) из 65-ице, да је кров срушен, али пошто нисам имао апарат са собом, нисам хтео ни да излазим из аутобуса.

Кад ће да руше Бекину (супруг Бека Беке) кућу ? То сигурно неће бити скоро, док не реше онај спор. А можда и Општина Нови Београд и Град, залегну и убрзају процес због избора !!!!!!!!! Мислим да би тиме сви добили.

Можда ће мо овим да испровоцирамо Бека Беку, и да се стварно јави и прочитамо шта има ново, пошто видим и ја, да бар једанпут недељно посети форум и ову тему !

Kuće u Vojvođanskoj su rušene i u subotu, po kiši, natenate.
Videlo se i sa ulice.

Ep se priblizava kraju...Asfaltiranje ce biti macji kasalj u odnosu na ovu agoniju sa kucama.

Ostaje li jos neka da se srusi?Vidim na GE jednu sa leve strane neprosirenog dela ulice.

Ljudi, ne mogu da verujem da se priblizavamo kraju. :)
Za one koji prate ili su upoznati za ovom tematikom poslednjih 20 godina ovo je znajcajna vest.

p.s @Vucko ostaje jos Vojvodjanska 1A, dakle posto je poslednja mozemo je proglasiti pobednikom u nasem Survivoru kao poslednja prezivela ili moze biti samo jedan. :vops:

A izgleda da su na uglu Tosinog Bunara i ulice Nikole Dobrovica srusili i ulicnu rasvetu, ja sinoc kad sam prosla nista nisam uspela da vidim jer je bio mrkli mrak :D

Sa kuće u V.3 je potpuno uklonjen krov.

U pitanju su dani, a izgleda da se, isto kao u slučaju sa apotekom, vodi računa o ponovnom korišćenju građevinskog materijala. Ako, tako i treba.

Илијада се завршава....а где је Одисеја?

stf":1cq78m95 je napisao(la):
Илијада се завршава....а где је Одисеја?

Drugi deo Odiseje počinje taman na vreme - 2011.

Daj Boze samo da docekamo da se vec jednom kao ljudi provozamo celom prosirenom Vojvodjanskom!!!
Jedva cekam! jos smrad da resimo...

Ево срушене беле куће у Тошином бунару 254, а о којој нас је МаРкОс пре три дана већ обавестио.

Тада је Маркос поставио и моје две слике снимљене пролетос, али их сад нема на његовом посту број 954 !!! Спомиње се нека забрана 403 "премештање документа....и повреда услова Имеџин Шарка...." !!!! :notok: Баш безвезе.

Направих пар слика на брзину, али се извињавам због упадања у кадар великог броја возила која су туда пролазила и чекала семафор-баш је данас ту била велика гужва у оба правца. Јурио сам чепове-моменте између кола да сликам, али су били бржи :rant: Ма битне су слике, а поготово оно што је срушено. Остао је још један део зидина, али и то ће, па онда уклањање шута.

Значи остала само још једна кућа, знамо и чија, а кад ће се та рушити, па кад буде биће !

upload images

png image hosting

gif image hosting

Слика снимљена из Николе Добровића улице иза плаца, све је у растињу па се баш и не примети рушевина(е), али шта да радимо. Још мало па ће сво лишће да опадне, па ће бити нових слика.

upload images

Да мало ремизирамо на сателитском снимку, шта је све до сад срушено (а и остало) до сад, а што се овог дела Тошиног бунара тиче:

adult image host

Једино ми није јасна ова кућа коју сам окружио и означио са ?. Да ли ће се и она рушити или остаје, а она колико знам припада улици Владимира Назора ?

Гаго, укњижен плусићћћ :)

Гага":w3epmodl je napisao(la):
Ево срушене беле куће у Тошином бунару 254, а о којој нас је МаРкОс пре три дана већ обавестио.

Тада је Маркос поставио и моје две слике снимљене пролетос, али их сад нема на његовом посту број 954 !!! Спомиње се нека забрана 403 "премештање документа....и повреда услова Имеџин Шарка...." !!!! :notok: Баш безвезе.

Направих пар слика на брзину, али се извињавам због упадања у кадар великог броја возила која су туда пролазила и чекала семафор-баш је данас ту била велика гужва у оба правца. Јурио сам чепове-моменте између кола да сликам, али су били бржи :rant: Ма битне су слике, а поготово оно што је срушено. Остао је још један део зидина, али и то ће, па онда уклањање шута.

Значи остала само још једна кућа, знамо и чија, а кад ће се та рушити, па кад буде биће !

upload images

png image hosting

gif image hosting

Слика снимљена из Николе Добровића улице иза плаца, све је у растињу па се баш и не примети рушевина(е), али шта да радимо. Још мало па ће сво лишће да опадне, па ће бити нових слика.

upload images

Да мало ремизирамо на сателитском снимку, шта је све до сад срушено (а и остало) до сад, а што се овог дела Тошиног бунара тиче:

adult image host

Једино ми није јасна ова кућа коју сам окружио и означио са ?. Да ли ће се и она рушити или остаје, а она колико знам припада улици Владимира Назора ?
Ta sa "?" pripada drugoj prici kao i sve kuce u okolini (Vladimira Nazora te se za sada nece rusiti, a samo da napomenem da je ta kuca koju vidite pod "?" kojoj se plac siri sve do T Bunara isplacecna lova za taj deo placa, bar sam tako CUO!! jako bitna rec da ne bude posle) i one su po projektu predvidjene da se ruse kao deo UMP (jos nema nikakvih izmena, bar ne u Sl. listu). To je trebalo (po projektu) da se sve vec srusi i da se krene odatle ka mostu (opet po Sl. listu), no opet nista. Naravno sve je to predvidjeno da bude saobracajnica, a NDobrovica i TBunar da bude de-nivelisana, nista od toga opet! A to sto se srusila ta kuca i ceka na drugu to je "prva prica', iz drugog projekta jer T Bunar mora da se prosiri, odavno. To su, kao neke, poluonformacije kojima raspolazem. Jedno pise, a drugo se radi uostalom nista novo. Neverovatno ce sve to da izgleda kad se zavrsi T Bunar, polovicno! Ali ajd' videcemo. :bash: :vops:

E pa, sad je samo pitanje da li će biti prošireno do maratona 2012 ili onoga 2013?

Bogami Relja, ja sam ovoga puta pesimista, jer ce sve da se zavrsi okolo, a za to ce reci, polako sad je protok OK, a za tu rupu, polako. Nazalost! :bash: :rant:

Лукас, откуд ти прича о денивелацији раскрснице кад се давно од тога одустало? Јеси ли то чуо неке новости?

E pa, znas sta, ja nisam siguran, ali stalno nesto pratim, ali nisam nasao da se odustalo. Doduse citao sa promene ali nisam uklavirio da se od toga odustalo. No ako jeste onda eto, ko sto sam i mislio. Traljavo zar ne. :rant: :(

Vrh