jovanovm":29snppqr je napisao(la):Sta ce biti sa tim lepim cempresima pored kuca??
relja":29snppqr je napisao(la):Prošao sam danas Vojvođanskom, i sa te strane se iz kola i ne vidi promena....već sam se bio zabrinuo.
stf":1cq78m95 je napisao(la):Илијада се завршава....а где је Одисеја?
U Svemirustf":1014sys0 je napisao(la):Илијада се завршава....а где је Одисеја?
Ta sa "?" pripada drugoj prici kao i sve kuce u okolini (Vladimira Nazora te se za sada nece rusiti, a samo da napomenem da je ta kuca koju vidite pod "?" kojoj se plac siri sve do T Bunara isplacecna lova za taj deo placa, bar sam tako CUO!! jako bitna rec da ne bude posle) i one su po projektu predvidjene da se ruse kao deo UMP (jos nema nikakvih izmena, bar ne u Sl. listu). To je trebalo (po projektu) da se sve vec srusi i da se krene odatle ka mostu (opet po Sl. listu), no opet nista. Naravno sve je to predvidjeno da bude saobracajnica, a NDobrovica i TBunar da bude de-nivelisana, nista od toga opet! A to sto se srusila ta kuca i ceka na drugu to je "prva prica', iz drugog projekta jer T Bunar mora da se prosiri, odavno. To su, kao neke, poluonformacije kojima raspolazem. Jedno pise, a drugo se radi uostalom nista novo. Neverovatno ce sve to da izgleda kad se zavrsi T Bunar, polovicno! Ali ajd' videcemo. :bash:Гага":w3epmodl je napisao(la):Ево срушене беле куће у Тошином бунару 254, а о којој нас је МаРкОс пре три дана већ обавестио.
Тада је Маркос поставио и моје две слике снимљене пролетос, али их сад нема на његовом посту број 954 !!! Спомиње се нека забрана 403 "премештање документа....и повреда услова Имеџин Шарка...." !!!! :notok: Баш безвезе.
Направих пар слика на брзину, али се извињавам због упадања у кадар великог броја возила која су туда пролазила и чекала семафор-баш је данас ту била велика гужва у оба правца. Јурио сам чепове-моменте између кола да сликам, али су били бржи :rant: Ма битне су слике, а поготово оно што је срушено. Остао је још један део зидина, али и то ће, па онда уклањање шута.
Значи остала само још једна кућа, знамо и чија, а кад ће се та рушити, па кад буде биће !
upload images
png image hosting
gif image hosting
Слика снимљена из Николе Добровића улице иза плаца, све је у растињу па се баш и не примети рушевина(е), али шта да радимо. Још мало па ће сво лишће да опадне, па ће бити нових слика.
upload images
Да мало ремизирамо на сателитском снимку, шта је све до сад срушено (а и остало) до сад, а што се овог дела Тошиног бунара тиче:
adult image host
Једино ми није јасна ова кућа коју сам окружио и означио са ?. Да ли ће се и она рушити или остаје, а она колико знам припада улици Владимира Назора ?