MaRkOs
Higher intermediate
@Belka, samo tvoj post moze da me umiri.
@Vucko, zar si sumnjao?
@Vucko, zar si sumnjao?
belka":1sjxdob8 je napisao(la):Sefovi, mnogo bih vam rekao, ali znate surova pravila: Ne o pojedinostima iz privatnih predmeta. Rekao sam sta je zavrseno u pravnom delu. E sad postoje jos neke finese u tzv faktickom ili tehnickom delu resavanja imovinskopravnih odnosa, a to su preseljenja u nove stanove i slicni momenti. Pa ako stan nije novi, mora da se okreci, zamene delovi parketa i slicno. Pa to traje, pa od tog momenta popravke tece rok za preseljenje i to vam je to. Budite jos malo strpljivi, ocigledna je namera gradske vlasti da se radovi tajminguju sa izborima, mozda cak i da ne zavrse do izbora, vec da usred izbora radovi budu u punom jeku. Otkud ja znam sta je u glavi nekog ko dirguje celom ovom pricom.
Samo strpljivo i uskoro cete videti buldozere kako za dan ruse sve.
Већина на форуму пише енглеском латиницом, на жалост !PIGLET":3s4br53y je napisao(la):belka":3s4br53y je napisao(la):Sefovi, mnogo bih vam rekao, ali znate surova pravila: Ne o pojedinostima iz privatnih predmeta. Rekao sam sta je zavrseno u pravnom delu. E sad postoje jos neke finese u tzv faktickom ili tehnickom delu resavanja imovinskopravnih odnosa, a to su preseljenja u nove stanove i slicni momenti. Pa ako stan nije novi, mora da se okreci, zamene delovi parketa i slicno. Pa to traje, pa od tog momenta popravke tece rok za preseljenje i to vam je to. Budite jos malo strpljivi, ocigledna je namera gradske vlasti da se radovi tajminguju sa izborima, mozda cak i da ne zavrse do izbora, vec da usred izbora radovi budu u punom jeku. Otkud ja znam sta je u glavi nekog ko dirguje celom ovom pricom.
Samo strpljivo i uskoro cete videti buldozere kako za dan ruse sve.
Alal ti vera, čak si u "buldozer" napisao pravilno. Mnogi preferiraju "ž" varijantu. :kk:
Stigao septembar, ljudi se vratili sa odmora, počela školska godina.
Putari su iscrtavali horizontalnu signalizaciju na toj deonici, pa su od rano ujutru suzili saobraćaj sa 3 trake na samo jednu
Маркос, укњижен плусићћћ за лепу вест. :kk:MaRkOs":1ypl2irv je napisao(la):Dragi forumasi,
konacno su poceli nesto da prckaju u Vojodjanskoj 5. Dakle, pocelo je uklanjanje objekata izmedju kuce broj 3 i broj 7. To su bile garaze i pomocni objekti izmedju kuca. Snimio sam radnike iz autobusa kako skidaju krov. Cekamo nastavak...
stf":39yguccj je napisao(la):Ова тема треба да се зове: Епопеја Војвођанске улице
Лепа вест МаРкОс :kk:MaRkOs":26b66hw6 je napisao(la):Jeste. Pocela je selidba Vojvodjanske broj 3.
MaRkOs":dejnutsa je napisao(la):Jos jedna zanimljivost, u delu Zemunske ulice ka Tosinom Bunaru, dakle suprotno od Vojvodjsnske pored nove stambene zgrade su ostaci nekadasnjih magacina dal Borca, koji su isto poceli da ruse doduse nisam video nikakve radnike osim roma koji tu zive skuceni.