MaRkOs":2r2z8hk5 je napisao(la):
Evo malog update-a o nasoj epopeji. :lol:
Na cosku Gandijeve i Vojvodjanske je broj 1A ''najlepsi'' objekat od svih. Vec godinama u njemu niko ne zivi. Licno bih ga zakacio bagerom.
Да у тој кући већ три година нико не живи, али ето одолева. У оном делу те куће до оне зграде је живела чини ми се једна избегличка породица која је док је ту живела производила неке сокове или нешто слично томе (!), видео сам неку ручну машиницу за затварање флаша. Ту је био стално и паркиран неки Тамићћћ.
Једно мало скретање са теме, надам се да се нико неће љутити, а стално ме копкало, вероватно ће и друге интересовати, а кад већ говоримо о овом делу Новог Београда ! Реч је о овој згради и делу зграде који сам заокружио црвеним кругом, односно од црвене линије са стрелицама.
Да ли неко зна зашто је овај заокружени део зграде, ближи Војвођанској, још неусељен, чак шта више, подрумски део није ни завршен и нема ни прозора, а други део зграде је одавно усељен ???
Можда је и ту нека имовинско-правна проблематика у питању, а зграда припада Гандијевој улици ! Како ли је тек људима који су ту купили станове, а не могу да се уселе !?!
image upload