mekbejn
Advanced
Sjajno napreduju.
Odlične vesti za drvored!
Odlične vesti za drvored!
Слобо, ниси пазио на часуSloba0111948":271coz5m je napisao(la):Da li neko ima informaciju kako će biti rešena raskrsnica "Kod kume" odnosno tamo gde je Roma Company /Vojvodjanska, Gandijeva, Zemunska/ tj. da li će iz pravca Surčina prema Studentskom gradu moći na ovoj raskrsnici da se skreće ulevo prema Bežanijskoj kosi odnosno ulicom Ljubinke Bobić u pravcu Novog Bežanijskog groblja?
DusanBG":1u4fdurd je napisao(la):Tamo je oduvek bilo zabranjeno ulevo ka Studenjaku, sumnjam da ce i sada biti dozvoljeno.
Sloba0111948":3ja1nxch je napisao(la):Gago hvala!Nego pazio sam ja na casu ali se nismo razumeli!Fotosi pokazuju da je dozvoljeno skretanje ulevo na ovoj raskrsnici ali iz smera Studentskog grada prema Ledinama a mene zanima kontra smer!Odnosno da li ce na ovoj raskrsnici kada se ide iy pravca Ledina prema Studentskom gradu moí da se skrene levo prema Bezanijskoj kosi sto do sada godinama nije moglo!I interesantno je pitanje resenja skretanja prema Studenjaku kada se silazi sa Kose prema blokovima?Mislio sam da li je neko imao uvid u projekat i da li ce i kako ovo biti reseno posto se na ovom potezu pogotovo u ulici Pere Segedinca koja se koristi za skretanje prema Bezanijskoj kosi iz pravca Ledina i blokova stvaraju zagusenja i nervoza kod vozaca sto utice na bezbednost saobracaja!!!Ovo je malo duza prica i ima dosta problema ali svi koji bi mogli da imaju saznanja po ovom pitanju dobro znaju o cemu se tu radi pa da ne zamaram ostale!