dane bezanija
Higher intermediate
Pere Segedinca da privremeno gornja ulica bude dvosmerna?hm hm..zanimljivo i veselo ce biti...zar nije parking u jednoj traci?
Sloba0111948":34sltjpk je napisao(la):Od pre pola sata zatvoren za saobracaj deo Gandijeve ulice, koji se prosiruje!!!
Гага":3kd8zdj4 je napisao(la):
Гага":2911ruar je napisao(la):Ипак ће уличица која је излазила на Војвођанску, а код бивше бензинске пумпе и солитера, бити трајно затворена и више неће бити могућности излаза/улаза у Војвођанску. Тако је по пројекту и извођач радова Страбаг тако мора да уради. Значи ту ће у пуном профилу бити тротоар, бициклистичка стаза и зелени појас.
Сам извођач радова је затражио измене у пројекту и поднео молбу инвеститору радова да се уради-омогући излаз/улаз у Војвођанску, као што је некад и било. Још није добијен одговор од инвеститора, а пратићемо шта ће бити даље.
Гага":232v0qo4 je napisao(la):За део Гандијеве из правца Јурија Гагарина:
У дужини од 100 метара пре раскрснице ће бити четири траке, две за право према Бежанијској коси, једна за лево скретање у Војвођанску (као што је и било), и једна за десно скретање у Земунску улици. То значи да ће се правити проширење са десне стране Гандијеве и сузиће се овај зелени појас. Тако ми је објашњено.
DusanBG":1w69uwbt je napisao(la):Гага":1w69uwbt je napisao(la):За део Гандијеве из правца Јурија Гагарина:
У дужини од 100 метара пре раскрснице ће бити четири траке, две за право према Бежанијској коси, једна за лево скретање у Војвођанску (као што је и било), и једна за десно скретање у Земунску улици. То значи да ће се правити проширење са десне стране Гандијеве и сузиће се овај зелени појас. Тако ми је објашњено.
Ovo meni nema nikavog smisla, zasto prosirivati ovaj pravac ka Bezaniji iz sadasnjih 1+1+1 na 1+2+1, kada ce sa druge strane raskrsnice ponovo biti jedna traka ka Bezaniji? Sadasnje trake su sasvim dovoljne.
Bravo Gago. :kk:
Садашњи шеф градилишта са којим разговарам је сасвим нормалан млађи човек и сигурно нема више од 30 година. Хоће да разговара и да даје обавештења. На неки начин и служи народу И претходни шеф градилишта је био исто сусретљив.astrodule":2zmc6nol je napisao(la):Gago, kakvi su generalno šefovi gradilišta? Da li vole da popričaju sa građanima, ili gledaju da te otkače što pre. Kapiram da se 90% vremena smaraju i da hoće da popričaju sa nekim.