Гага
Professional
Сви слојеви асфалта, шљунка и земље код старог дела Војвођанске су уклањају. Морају да дођу до старих инсталација и постављају нове. Колико ми је раније речено, док сам обилазио и радио оне фоторепортаже радова садашње ново урађене траке, имаће мало више проблема са тим инсталацијама, јер многе нису ни уцртане у плановима. И ту ће се исто постављати нова инфраструктура, кад се већ ради све ново, да се и то уради како треба и наравно све убаци у план инсталација.
Као што сам и раније рекао на страни 73., званичан термин окончања свих радова је 28. мај 2014. године, то је 280. дан од почетка радова. До продужетка радова једино може да дође због временских услова, односно великих минуса кад стварно не би могло да се ради. За сад их време ненормално добро служи !
Као што сам и раније рекао на страни 73., званичан термин окончања свих радова је 28. мај 2014. године, то је 280. дан од почетка радова. До продужетка радова једино може да дође због временских услова, односно великих минуса кад стварно не би могло да се ради. За сад их време ненормално добро служи !