brdjanin
Higher intermediate
Gledam slike i jedino što sam primetio je nedostatak parkinga prema zgradama. Možda nisam najbolje video ili su fotke iz čudnih uglova, ali mi nekako parkinzi fale.
relja":1sa34d1j je napisao(la):Mislim da je ono poslednje asfaltiranje ispred crkve bila ispravna odluka, asfalt je bio u jako lošem stanju i vožnja je bila opasna i po suvom vremenu. Možda se neko ugradio, ne znam, ali je svavako bilo mnogo bezbednije za vožnju.
direktor":2pctowio je napisao(la):Vojvođansku zatvaraju za saobraćaj od 8. januara
E. B. | 06. 01. 2014. - 17:08h | Komentara: 6
Vojvođanska ulica u delu od Aerodromskog puta do Dubrovačke biće zatvorena za saobraćaj pd 8. do 22. januara zbog asfaltiranja.
Autobusi gradskog prevoza sa linija 601, 603, 604, 605 i 610 će saobraćati prema posebnom režimu tokom izvođenja ovih radova.
U oba smera, na delu od raskrsnice ulica Vojvođanska - Aerodromski put do raskrsnice Vojvođanska - Obilićev venac, vozila će saobraćati sledećom trasom:
Aerodromski put - Kosovska - Oračka - Obilićev venac i dalje redovno.
Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti privremena stajališta.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/432613 ... -8-januara
Гага":1fz3da7q je napisao(la):Што се тиче индивидуалних породичних кућа (парна страна улице) они имају дворишта те им паркинзи нису ни потребни. Они ипак онако бахато паркирају и на тротоару и бициклистичкој стази. Имаш моје слике тих возила на теми "Бахато паркирање,..."
Igor":2yjw454s je napisao(la):
DusanBG":269g8yyo je napisao(la):Obzirom da sam dugo ziveo u tom kraju i parkirao se bas na delu gde je ulica 2+2 i to pod pravim uglom na kolovoz, slazem se da je ovo totalno lose resenje za bulevar. Isparkiravanje prakticno zahteva da udjes u obe trake, pogotovo sto su mesta uska, a ne parkiras se bahato na 2 mesta. Koso parkiranje je dosta bolje, ali po meni i ono se mora izbegavati na bulevarima, obzirom da jednostavno usporava saobracaj i donosi rizik nezgode.
clandestino":v8nlpeyn je napisao(la):DusanBG":v8nlpeyn je napisao(la):Obzirom da sam dugo ziveo u tom kraju i parkirao se bas na delu gde je ulica 2+2 i to pod pravim uglom na kolovoz, slazem se da je ovo totalno lose resenje za bulevar. Isparkiravanje prakticno zahteva da udjes u obe trake, pogotovo sto su mesta uska, a ne parkiras se bahato na 2 mesta. Koso parkiranje je dosta bolje, ali po meni i ono se mora izbegavati na bulevarima, obzirom da jednostavno usporava saobracaj i donosi rizik nezgode.
I zatvoriti sva parking mesta na Bulevaru kralja Aleksandra da se ne usporava saobracaj.