Као што сам и обећао ево данашњих слика са плаца, сад већ срушене бивше куће Бека Беке.
Кренуо сам са сликањем по обичају из улице Николе Добровића, одакле се види улаз у двориште иза куће (види се бела капија која је остала) из улице Владимира Назора:
На плацу је остао само овај контејнер са таблом ауто сервиса "Александар"
Слике из Тошиног бунара:
Одмах уз плац, сад већ срушене куће Бека Беке, је плац ове "куће" и шупа, која је мало увучена у односу на улицу Тошин бунар, а која се неће рушити јер није на траси, али ће зато, кад се уради овај део Тошиног бунара, бити одмах уз сам ново изграђени будући део улице:
Слике раскрснице Тошиног бунара и Николе Добровића, а гледано у правцу оног другог дела Тошиног бунара са којим треба да се споји и даље према Земунској и Војвођанској улици.
Све ово треба раскрчити, има ту још од раније и великих комада бетонских блокова који су зарасли у траву и коров, одмах ту у шумарку, а иза ових трафо станица. Треба изместити и те трафо станице, које су баш на траси, све надземне инсталације, а има их доста, а требаће да се ради и наставак нових подземних инсталација које је Реља споменуо у претходном посту, види се један од стубића црвене боје. Биће ту ипак доста посла, иако је дужина овог дела Т. бунара кратка, плус још да се среди ова раскрсница Т.б и Н.Д.
Тошин бунар ће ићи даље право и онда ће морати да се уради блага десна кривина да би се спојио са другим делом изграђеног Тошиног бунара:
Друга страна Тошиног бунара где ће да изађе ново саграђени део и где ће се споји са постојећим делом Тошиног бунара:
Обезбеђење које је Реља споменуо, није било ту кад сам сликао, сем овог дасе који је са узвишице чувао плац :lol:
Имам и један краћи видео запис који сам снимио мобилним, али то не знам да пребацим и поставим.