Brate Gago, neće. U koje bi udruženje on mogao da uđe? Pa on ne može ni da se udruži sam sam sobom. Karikiram malo, ali kad god se setiš, otkini za tih 8 brazdi, počni ovako: I šta kažeš obrao ti 8 brazdi? Ne mogu da verujem. Pa kakav je to čovek, kakav je to domaćin kad ne zna ni koja mu je njiva, a ovamo kao završio neki fakultet. Sramota, pa taj nema pojma, ne zna odakle je šupalj. I još tebi da obere, a zna se da je tvoj kukuruz najveći i najbolji, jer si ti najbolje obrađivao zemlju od svih Bežaninaca. Pa on to tebi ni sa 16 brazdi njegovog kukuruza nije mogao nadoknaditi.
Molim te Gago proigraj ga, pa baci neku fintu ovde na forum, da se smejemo. Ljudi kad bi ga znali ne bi mogli da veruju kakav je to lik. Ne radja se dvaput. Pa kad krene njegov Pera osvojio pehare u lovu ili streljaštvu, pa to su šampionski pehari i medalje, pa to niko živ ne može da osvoji, pa on pere kola toplom i hladnom vodom, pa njegovi perači najbolji, ne mogu da omanu, on ih nadgleda, pa čekaj samo da ti bacim fintu za gume kad dodje kupac da kupi polovnu gumu, pošto oni prodaju i polovne gume, pa ovaj odrapi cenu za polovnu gumu, kad se kupac šlogira od cene, ovaj ga pita: Gospodine molim vas, pa dubina šare kod nove gume je 5 milimetara, kod moje je 4 milimetra negde i 4 i po milimetra, pa šta vi hoćete? Ovo su najbolje polovne gume na tržištu, bolje nećete naći. Uostalom, ako vam se ne sviđa, idite tražite gde ima jeftinije, nemojte ovde više dolaziti.
Razigravaj gago za 8 brazdi, samo da pršti (to je fora iz jednog fudbalskog kluba, nižerazrednog, neke mladje kategorije, i dolazi neki novi klinac, ulazi kao rezerva na utakmicu, i pita trenera: treneru koja je taktika?, a ovaj odgovara sav zajapuren: Nema bre sine taktika, sam da pršti, da pršti!).