MaRkOs
Higher intermediate
Upravo tako! :kk:
Aroma ce uskoro nestati. Ona izmena zakona o drzanju domacih zivotinja treba da stupi na snagu 01.07.2011.relja":2eamw26d je napisao(la):Jeee...
A pre par sati sam prošetao već uređenim delom ove ulice - nova strana je uređena baš nekako - ljupko, u nedsotatku boljeg izraza.
Ali zato - "aroma" iz štala sa suprotne strane ulice.... smajli koji drži zapušen nos....
Pa nije ostala samo ta mala napustena do Gandijeve, nju cemo lako. Nego ove preostale tri jedna do druge iza nje. Mislim da su kucni brojevi 5,7 i 9PIGLET":ufveer8k je napisao(la):Danas sam posle dužeg vremena prošao Vojvođanskom i prijatno me iznenadila širina, kao da ima više vazduha. Koliko sam primetio jedino je ostala kuća na granici sa Gandijevom ako se varam?
Sve je čisto od Gandijeve do Nehruove.!!!!
Bas me zanima sta koci rusenje te poslednje tri kuce,ako nisu blizu resenja. :/jedan od nas":1bqvdssu je napisao(la):Da mislim na te kuce .Pouzdani izvori se nikada ne otkrivajuMaRkOs":1bqvdssu je napisao(la):Otkud taj izvor? Jel mislis na ove tri ka Gandijevoj?jedan od nas":1bqvdssu je napisao(la):Info iz pouzdanog izvora ,prica oko rusenja poslednje tri kuce nije ni blizu resenja..
U vezi terena oko skole, sterija popovic ima teren iza skole, a i teniski teren je nekada bio na njihovom zemljistu pa su ga prepustili/prodali/iznajmili(kako god) privatniku, tako da ko ih j***..
После свих година, једино је још нада остала... Ако ппаметњаковићи и ту не предвиде неки Ерпорт сити.relja":12wnvx5p je napisao(la):aj' da se nadamo...
Hvala za ovaj plan, nisam znao da postoji. Sasvim logična veza sa obilaznicom i morala bi već da postoji.vucko":oizzwgnf je napisao(la):Evo nove mape gup-a po tim izmenama,nadam se da ce ti biti jasnije
http://www.beoland.com/zemljiste/karte/IZMENE/izmene_saobracaj.jpg
Zeza im sajt,evo uploadovah za svaki slucajWile E. Coyote":wsrgipsi je napisao(la):Ја не могу да отворим слику.