Vojvođanska ulica ponovo raskopana: "Čekaju lepo vreme da zakopaju rupe!"
M.M.M. | 20. 03. 2015. - 18:11h | Foto: Čitalac Blica | Komentara: 0
Taman što je rekonstruisana, i stanari odahnuli, Vojvođanska ulica ponovo je raskopana. Ovog puta zbog pucanja cevi. Iako se ovaj problem dogodio pre mesec dana i u međuvremenu je rešen, raskopanu ulicu niko nije očistio.
Raskopana Vojvođanska nakon pucanja cevi
Sa šljunkom do vrata i nemogućim prilaskom dovrištu, svaki dan se susreće S. M. iz Vojvođanske ulice.
Prema rečima stanara, kada je oštećena cev sređena, kanali su ostali iskopani, a nedovršeni radovi ovako stoje od 26.2.
Od tada niko nije došao da ulicu ponovo zakopa. Meni je zauzet prilaz dvorištu zbog šljunka, đubreta, blokova... I dalje stoji natpis "radovi na putu". Kada sam pre mesec dana zvao "Beograd put" koji je nadležan, rekli su mi da "čekaju lepo vreme". Ok, sačekao sam lepo vreme. Ponovo sam ih pozvao pre tri dana, a sad su mi rekli da "čekaju inžinjera" - zbunjen i ogorčen priča S.M. koji nam je poslao i fotografije neraščišćene ulice.
Rekonstrukcija ove ulice završena je u junu prošle godine, a tada je u potpunosti izgrađena do tada nepostojeća infrastruktura, kišna i fekalna kanalizacija i vodovodna mreža.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/544083 ... opaju-rupe