milos.tro":21qnpmu6 je napisao(la):
19.5
Rupčaga stoji već mesecima
Добио сам данас одговор од Страбага, а везано за моју пријаву њима, за ову рупу у тротоару, а која се налази у Гандијевој улици одмах код аутобуског стајалишта 82-ке (у правцу Бежанијска косе).
Pozdrav Dragane,
obavestio sam moje nadređene vezano za ove rupe u trotoaru.
Obzirom da su rupe nastale pucanjem cevi tačnije nisu vezane za kvalitet izvedenih radova to nije naša obaveza, a ni nadležnost da popravljamo.
Moji predpostavljeni su prosledili ovu prijavu direkciji za građevinsko zemljište i izgradnu grada Beograda, tako da su oni prava adresa Vama za dalje obraćanje vezano za novonastale probleme na objektu Vojvodjanska ulica.
S poštovanjem
…..
Па надајмо се да ће бити решен овај проблем, само је питање кад ! Гледаћу да наставим сад да смарам Дирекцију, а видећу са Страбагом, коме су директно проследили моју пријаву, име, електронска адреса неке конкретне особе.
Предпостављам да пуцање цеви у самој Војвођанској улици тј. тротоару у овој улици на парној страни (слике су исто на овој теми) има неке везе и са овом насталом рупом у тротоару у Гандијевој !
Вероватно је из тог разлога и екипа "Београдског водовода и канализације" била и прегледале и рупу и шахт у Гандијевој. То показују две доње слике које је Милош сликао 27. марта о.г.
milos.tro":21qnpmu6 je napisao(la):
27.3
Došla je i ekipa vodovoda i kanalizacije