astrodule
Professional
Probleme sa semaforima prijavljuješ na 011 2071720
milos.tro":3klegkbv je napisao(la):...
i malo "prašumskih predela" u Vojvodjanskoj
MaRkOs":c5hoym1z je napisao(la):Izgleda da se konacno useljava hotel u Zemunskoj ulici. Danas su postavljali na fasadi, ali nisam stigao da vidim iz busa. Sutra.
Па Моркосе друже где си ти, нема те већ дуже на форуму ?MaRkOs":jy2lkdlz je napisao(la):Izgleda da se konacno useljava hotel u Zemunskoj ulici. Danas su postavljali na fasadi, ali nisam stigao da vidim iz busa. Sutra.
astrodule":1bj7vcjt je napisao(la):Od slikanja nema vajde. Ovo prijavi Zelenilu na 011/2630-506
nbgcity":u7mkf69n je napisao(la):astrodule":u7mkf69n je napisao(la):Od slikanja nema vajde. Ovo prijavi Zelenilu na 011/2630-506
Ja sam tu "prašumu" prijavio Zelenilu, oni su rekli da nisu nadlezni i da se obratim opštini Nbg, a opsitna mi je rekla da se obratim zelenilu :bash: :bash: :bash: Ostaje mi jedino jos Studio B
astrodule":10wjuywn je napisao(la):Juče sam malo obratio pažnju dok sam prolazio Vojvođanskom i došao do zaključka da skoro svi (ako ne i svi) koji žive u kućama imaju mesto u svom dvorištu bar za 2 automobila.