Čoveče, na narativu "ruskog mešanja kroz izmišljeni laptop" Hantera Bajdena je Tramp "porežen" na izborima u 2020.Gotovo u svim sistemima predsednici imaju pravo na pomilovanja, mada se ne sećam da je nekad otac sina pomilovao. To je baš jajarski.
Toma i Tadić su pomilovali po 200 osuđenika, od prilike. Lupam sad
Evo ga... krenulo...Kod nas predsednik ne može da pomiluje sina, brata, bliskog prijatelja i sl, jer to ne bi ni stiglo do suda, a kamoli da dođe do presude... To je neka osnovna razlika između njihovog i našeg pravnog sistema.
Evo ga... krenulo...
"Dobri su oni kakvi smo mi" sistem...
Mada, mi smo super - u Rusiji ni nema izbora, tek tamo bi bio nebitan nekakav laptop
U evropi ima izbora dok pobedjuju oni koji trebaju da pobede.
Meanwhile in western democratistan:Rusiji ni nema izbora
Ala su se okomili...German lawmakers from across the political spectrum are working together to ban the Alternative for Germany party
MuamerMutasima
A da je to usamljen slučaj, nije...Pa to je karakteristicno za zapadnu u suštini nacisticku civilizaciju.
Prevazišli su Orvela.Ma da, fali im samo ministarstvo Istine i eto Orvela.
Ljudi, treba se BOJATI OVOGA!
Ovi trendovi koji postoje na Zapadu NISU NORMALNI.
Nešto strašno iz ovoga može da se izrodi, mi smo tu negdje među prvima na udaru, zbog svoje kur.....čevitosti i težnje da levitiramo u međuprostoru.
Treba se spremati, ne mračim džaba, vidi se lepo da se porađa jedno ogromno zlo koje se neće smiriti proždiranjem građana i njihovih prava na Zapadu. Ono će pre ili kasnije da krene u pohod na celi svet, ako već nije... a nama kuća na putu.
Koliko je naivno to što si postirao, lepo objašnjava sledeći članak:Ali, pošto nemaju https://www.bbc.com/news/articles/cgrwj0p2dd9o