Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 121 30,5%
  • Ne

Glasovi: 245 61,7%
  • Ne znam

Glasovi: 31 7,8%

• Ukupno glasača
    397
Samo neka nastave tako. Mi jednom uradimo to sa Rafalima, valjda nećemo nikad vise. Oni kupuju 44 tenka Leopard i 18 haubica Cezar za 1,8 milijardi evra. Ta količina ne znači ništa a potrosise ceo budžet za nabavke od 2 milijarde evra.

Samo neka nastave tako. Mi jednom uradimo to sa Rafalima, valjda nećemo nikad vise. Oni kupuju 44 tenka Leopard i 18 haubica Cezar za 1,8 milijardi evra. Ta količina ne znači ništa a potrosise ceo budžet za nabavke od 2 milijarde evra.
Ja mislim da su Hrvati usled njihove izražene iskompleksiranosti Srbijom sve nabavke naopako uradili, ali su zato kad su nabavljali Rafale bez AESA radara, bez IRST i bez BVR raketa proglašavali jihovo vazduhoplovstvo najjačim od Nemačke do Grčke. E tako i sa ovom sumanutom nabavkom tenkova, gde su jedan tenk plaćali koliki i vrhunski borbeni kelikopter,a potpuno sposobne tenkove davali Ukrajini. Sad zamislite scenario 260 M-84AS3 vs 44 Leo 2A8? nestali bi Leopardi za dva dana. Ali neka njih u njihovoj mašti i uljuljkivanjima, to je ustvari jako dobro po nas.

• Sviđa mi se
Reagovanja: SCS
Vrh