A njihova akcija je?Mislim da mi sada trampimo nasu municiju za njihovo naoruzanje.
Podrzavam saradnju sa Izraelom, cak i njihovu akciju podrzavam, iako ne u potpunosti.
Borba protiv terorista ako što ciljano vrše genocid, pa da nema Palestinaca, onda nema ni terorista, a država se štiti širenjem okupacije.Borba protiv terorista i zastita drzave.
Borba protiv terorista ako što ciljano vrše genocid, pa da nema Palestinaca, onda nema ni terorista, a država se štiti širenjem okupacije.
Pa ne znam, idi žali se UN i Međunarodnom kriminalnom sudu, verovatno su oni pogrešno protumačili zakone, definicije i dokaze za genocid.
Тој геноцидној творевини...
Dakle ti zbog ličnog gneva na određene institucije potpuno opravdavaš genocid? Čisto da nam bude jasno.Pa videli smo već kako ti sudovi sude i izvode dokaze. Nema od toga ništa. Doduše, traže i Putina...
PS: Kada čujem srbe koji podržavaju Hute, Hamas, Free Palestine, Iran itd... podsete me na ono sa početka ovog rata: "Queers for Palestine".
Dakle ti zbog ličnog gneva na određene institucije potpuno opravdavaš genocid? Čisto da nam bude jasno.
Dakle ti zbog ličnog gneva na određene institucije potpuno opravdavaš genocid? Čisto da nam bude jasno.
Niko ne opravdava genocid ali jeste iritantno što hegemon vrši tumačenje a upravo je On činio najveće brljotine u istoriji. Britanija za vreme Pax britanica, Ameri za vreme Pax americana. Valjda ce i tome doći kraj.