[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=845744#p845744:glkxq9ay je napisao(la):
Dart » Sre Apr 28, 2021 5:12 pm[/url]":glkxq9ay]
Perkan":glkxq9ay je napisao(la):
I vi stvarno verujete da neko u vlasti je toliko naivan da pomisli da:
- će priznanjem Kosova opstati na vlasti i
- da je narod toliko debilan da ga mazanje očiju sa vojnim rokom i drugim trivijalnostima može da zaludi od reakcije na priznanje Kosova?
Ljudi... mislim kako da vam kažem...
Malo je to naivno... ali ajde...
U Briselu su već indirektno priznali Kosovo, još se i hvale tim sporazumom... Takođe aktivno učestvuju na izborima nepostojeće države, teraju ljude da vade njihova dokumenta i prave koalicije sa teroristima.
Ako su tu priču već prodali narodu, zašto bi sada bilo drugačije?
Dobro... isto tako su:
- zaustavili prijem Kosova u međunarodne institucije
- organizovali koliko već povlačenja priznanja
- organizovali da Srbi postanu politički faktor na terenu, pod direktnom kontrolom Beograda
- odbili sve pritiske (bar za sada) za priznanjem, čak i od Trampa, usred Vašingtona
- direktno j....bu u mozak EU insistiranjem na implementaciji dogovorenog oko zajednice srpskih opština, čime na legitiman način realno otežu pregovore, a da im niko ništa realno ne može da zameri.
- jasno daju poruku da nasilje a la 2004 neće biti tolerisano od strane Srbije (bez uvijanja šta to u stvari može da znači, jer znači fizičku intervenciju Srbije)
I šta ćemo sad?
Gde se ove činjenice uklapaju u tu tvoju logiku?
Nigde!
Drugim rečima: mi pojma nemamo šta se valja.
Po vlastima pljujete oko Kosova ne zbog ljubavi prema Kosovu, nego iz mržnje prema vlastima.
Šta će na kraju vlast uraditi, niko pojma nema, realno.
Samo svirate džaba...
Ja se samo nadam da vlast shvata da joj priznanje Kosova niko neće oprostiti i da će to biti kraj.
Kraj vladanja, kraj privilegija, kraj dilova, projekata, ugrađivanja... kraj ogromnih prihoda.