Zion Williamson
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.05.2019.
- Pohvaljen
- 3.396
Klin(g)ton je osvojila skoro 3 miliona glasova vise ali izgubila 306 prema 232 u elektorima. Da nije tog sistema republikanci nikad vise ne bi imali sanse za vlast. Poslednji rep koji je imao vise glasova od dem je bio Regan 80ih. Sto se tice buducih izbora, cini mi se da demokrate imaju dobru ergelu kandidata dok republikanci imaju razne idiote koji zele da oponasaju Trampa. Po meni poslednji rep koji je delovao kao ok lik je Mit Romni koji je izgubio izbore 2012 od Obame. Ostali, boze sacuvaj. Previse su radikalni a znaju biti i ratoborniji od dema. Kao John McCain npr....da ne misle ljudi da su samo demokrate za ratovanje. Steta sto Al Gor nije bio predsednik posle Klintona umesto krembila G.W. Busha, mislim da bi bio jedan od najboljih za Ameriku i svet. Jako odmeren likKojim dogovorom Trumpa sa Zelenskim? To je samo Zelenski objavio da su se kao dogovorili, ja nisam video da je Trump išta komentarisao... Sa aspekta SAD kao velike sile, Trumpov stav prema Ukrajini je užasno neodgovoran...
Harris je iznuđeni kandidat, pošto je Biden bio baš loš, a verovatno je kasno bilo da se sprema neki drugi, novi, kandidat. Nije baš ni da ih imaju nešto.
Meni deluje da ona ima veliku prednost u odnosu na Trumpa, ali treba imati u vidu da je slično bilo i Trump vs Clinton, pa je ova ubedljivo izgubila.
Poslednja izmena: