Žandarmerija je posebna jedinica policijeКоја је сад то јединица антитерористичка група?
Da li je još neko primetio da policija pri hapšenju šiptara koristi BMW X6 i još jedan terenac, oba bez tablica?
Policija nam izgleda ko neki kriminalni klan.što u suštini i jeste.
Помиње ПЈП претпостављам грешком и ПЈП и ПТЈ су угашене, у питању је антитерористичка јединица Жандармерије.Која је сад то јединица антитерористичка група?
Мислио сам на ПЈП који је расформиран почетком 2000-их.Полицијску бригаду нпр. наводе као ПЈП.
Izgledaju kao da su pošli da razbijaju protest protiv Rio Tinto, samo im još fale bejzbolke i Nike kačketi.Мало знаш онда како изгледају сличне јединице широм света.
ПЈП је постао већим делом жандармерија и ИЈП, једино је полицијска бригада остала из те старе формације, мада је до скоро нису наводили као ПЈП. Мислим да је са Вулином враћен термин ПЈП за све специјалне јединице у МУПу. Опет први пут чујем за ову АТГ.Мислио сам на ПЈП који је расформиран почетком 2000-их.
Околина Врања, можда су учествовали у тој вежби са НАТО.
[EKSKLUZIVNO] Talesovo prisustvo u Srbiji ne prolazi ispod radara - Tango Six
Tango Six portal dobio je ekskluzivnu priliku da juče obiđe jedno od ključnih postrojenja za proizvodnju i opitovanje civilnih i...tangosix.rs
Deo UKP - SB POK-a najverovatnije. Po vozilima i pancirima je poprilično sigurno da su njihov deo. I ja sam prvi put čuo, ta jedinica je očigledno vrlo nova.Која је сад то јединица антитерористичка група?