Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 111 30,5%
  • Ne

Glasovi: 225 61,8%
  • Ne znam

Glasovi: 28 7,7%

• Ukupno glasača
    364
Tehnika je Mađarska, a verovatno je tranzit ka KiM za KFOR ako uopšte i snimljeno kod nas.

Poslednja izmena:
Danima vec vidjam da vojska vuce na vucnim vozovima stare T55 iz Krusevca ka severu (vidjao sam ih do Batocine) na autoputu. Da li ih seckaju, prodaju ili idu negde na remont?

Могуће да их само пребацују у саборне центре у Смедеревској Паланци или Смедереву да би очистили касарне од неактивне технике.

Могуће да баш то празне, или неку другу касарну на југу. било је пуно тенкова Т-55 и по нпр. Ваљеву, Руми, Јакову, па их сад нема тамо.

Ništa od Barjaktara, reče ON jutros na Pinku
1687683275104.png

Камо среће да има мyда, па да у свим пројектима отресе Турке. Ово га Ердо испалио па се фол правда пред рајом.

Ne, već Halcon RW-24.
Firma je emirata, ali smo i mi radili na razvoju (bojeva glava Krusik, Teleoptik optika)

Нисам чуо за њих, ваљају ли они нешто?
Pa za sada se ne zna mnogo.
Moja pretpostavka da je nastao na osnovi Alasa ili bar dele neke delove, posto Emirati učestvuju i na tom projektu.

Poslednja izmena:
Pa za sada se ne zna mnogo.
Moja pretpostavka da je nastao na osnovi Alasa ili bar dele neke delove, posto Emirati učestvuju i na tom projektu.
Ja sam iskreno skeptičan prema tim UAE dronovima , kome su ih uopšte do sada prodali osim nama? Sve mi to deluje kao neka muljačina a la BG-na-vodi ili smo morali da ih kupimo kao jedan od uslova za onaj prošlogodišnji UAE kredit od 1 milijarde $.

Хаха нећемо да сарађујемо војно, али хоћемо у грађевини и индустрији.

Sto se barjaktara tiče mozda je pravi razlog sto ih Srbija ipak nije kupila taj sto je veliki broj barjaktara oboren u ukrajini pa se stiče utisak na kraju da ta letelica i nije toliko efikasna kako su je predstavili.

Vrh