[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=749434#p749434:vc45vyaq je napisao(la):
Bender Rodriguez » 19 Јун 2020 20:59[/url]":vc45vyaq]Imaj u vidu da su ovi 2011 pričali kako će da: se napiju krvi NATOu, da otkače Evropu, da pošalju na robiju odgovorne za prodaju Železare, da spreče/ponište prodaju Lelekoma, da vojno vrate Kosovo, itd itd itd... da bi svega godinu dana posle dobijanja izbora i par ''prevaspitavanja'' u Briselu nastavili da rade upravo sve to što su radili njihovi prethodnici.
Полазите од погрешне премисе да је он уопште имао намеру да испуни било које од тих предизборих обећања, и да је његовом јавном „заокрету” претходило некакво „преваспитавања”. Напротив, све указује на то да дотични никада није имао намеру да промени елдепеовску политику својих претходника, и да је у свом вишедеценијском политичком ангажману био вођен искључиво личним, породичним, а каткад и партијским, интересом.
A da pritom od svojih birača nisu dobili nikakvu veću ''kaznu'' na izborima, okupljanjima i anketama.
Од кога да добије казну? Просечни напредњачки гласач или непосредно црпи корист од владајућег режима, или припада одом делу друштва које се искључиво информише из њему наклоњених медија. И чиме да га казне? Николић и он су били казна Тадићу. Хоће ли сад њега да кажњавају Тадићем и сличнима? Наш народ је по стоти пут изневерен, и изгубио је поверење у политички процес. А с обзиром да је у природи далеко цивилизованији него што се већини чини, то га оставља без начина да се обрачуна с њим и сличнима.
Ovaj narod ima pamćenje zlatne ribice. I ovaj to vrlo dobro zna. I još važnije - zna kako da mu servira bilo šta a da narod to prihvati oberučke. Zato mu i prolaze sve ove stvari i zato ovih nedelja i slušamo famozno ''nećemo mi nikad priznati Kosovo, ali eto znate, moramo da pregovaramo, ja sam između čekića i nakovnja, ne bih ja nikad za sto sa Albancima ali eto moram...''
Pre ili kasnije, slušaćemo isto tako priče i za članstvo u NATO. To kažem kao konstataciju. On je postavljen da uradi i dovrši ono što prethodni nisu uspeli.
Још нисам срео никока ко за њега гласа из убеђења, а да није потпуни ид****. Зато, не прихватам имплицитну трвдњу да смо наивни и глупи.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=749440#p749440:vc45vyaq je napisao(la):
Perkan » 19 Јун 2020 21:09[/url]":vc45vyaq]Čuo sam za te teorije i ne mogu da kažem da nemam strepnje da se realizuju...
Mada, realno, ako je postavljen da uradi što drugi nisu mogli, nekako mu slabo ide do sada... nit je priznao Kosovo niti smo ušli u NATO.
Иде му слабо? Укинуо је све српске институције државе Србије на КиМ, поставио границу између Србије и шиптарске творевине, па и чак и разменио амбасадоре којима је доделио еуфемистичку титулу „официра за везу”, шири страх и дефетизам по питању КиМ, настоји да скине косовскометохијско питање с дневног реда, и активно саучествује у процесу разградње српске нације и „промене колективне свести” нашег народа. Мало ли је, за осам година?
Moja trenutna teorija je da jeste postavljen da odradi posao, ali da mu to nikada nije bila namera, tako da se sada pravi kao da nešto radi, a u stvari ne radi ništa...
Теорије? Намере? Зна се добро ко му је склепао странку од радикалских и досовских отпадака, и ко га части комплиментима док свакодневно крши устав и примењује најбруталније методе репресије. А његова (не)дела сама говоре све о њему.
Једино што га „кочи” на путу да одради и оно мало што је остало јесте свест да „жаба” још није скувана, да овај народ још у себи има снагу да се супротстави велеиздаји, и да би по испуњењу задатка изгубио употребну вредност у очима својих страних спонзора. Уосталом, ако је морална фукара, издајник и лопов, није и баш поптуна бу****. Зна добро како су прошли Садам, Милошевић и слични, по иљпуњењу задатака и губитка употребне вредности.
Ako je odlučio da ih levati, svaka mu čast!
Свака Вама част ако сте у стању да верујете у такву глупост. Ако, суочени изобиљем доказа о његовој издаји, па и упитном менталном стању, Ви извлачите закључак да је он неки геније који је надмудрио и надиграо све наше душмане, онда немам шта да Вам кажем.