Po čijoj odluci Hr, BH, CG nisu Srbija? Ko je nacrtao baš ovakve granice, narod demokratski? Zašto Beli (čak ne ni biJeli) Manastir i Baranja nije Srbija? Zašto Višegrad koji je istočno od Drine nije Srbija? Zašto Srpska Krajina nije Srbija? Moj tast se rodio u Lici, i ako oni u tom kraju kažu da su Srbija kako da nisu Srbija? Moj deda se rodio u Drvaru koji je 100% srbski pa otkud to nije Srbija? Moj deda se nije izjašnjavao kao Bosanac već kao Srbin, pa otkud onda Bosna kao posebna država? Zašto je jedan region, npr Srem Srbija, a drugi, npr Bosna nije Srbija? Očigledno je da nije narod nego strane sile crtao granice, i mi nismo dužni da delimo njihova verovanja, pa ok nek oni guraju svoju priču da to nije Srbija, a mi ćemo našu priču da jeste Srbija. Dok su oni jača sila biće njihove granice, a kada se sila promeni biće naše granice. Jel takvu budućnost nedogovora nego sile hoćemo? E zato je Kina 100 godina ispred Evrope, jer gura jedinstvo a ne podele svoje rase, a uskoro će biti i 200. Ako neko ne uništi te evropske državice koje vekovima šire tu agresiju zla i podela Evrope, bela rasa će propadati sve dublje.