Ta fontana nije u nadležnosti beogradskog vodovoda.Shifty":qgwwvz49 je napisao(la):Jel postoji bilo kakva mogucnost da se fontana ispred Palate Srbija rekonstruise? Ima potencijal da bude jedna od najlepsih u gradu, a oduvek izgleda %$%# %#@
onda je u nadležnosti beograđanke?bgexplorer":2y6ha3rs je napisao(la):Ta fontana nije u nadležnosti beogradskog vodovoda.Shifty":2y6ha3rs je napisao(la):Jel postoji bilo kakva mogucnost da se fontana ispred Palate Srbija rekonstruise? Ima potencijal da bude jedna od najlepsih u gradu, a oduvek izgleda %$%# %#@
Malo sevanje, promašilo si fontanu. Palata Srbije nije Beograđanka, već bivši SIV.little lightning":2oejl309 je napisao(la):onda je u nadležnosti beograđanke?bgexplorer":2oejl309 je napisao(la):Ta fontana nije u nadležnosti beogradskog vodovoda.Shifty":2oejl309 je napisao(la):Jel postoji bilo kakva mogucnost da se fontana ispred Palate Srbija rekonstruise? Ima potencijal da bude jedna od najlepsih u gradu, a oduvek izgleda %$%# %#@
što se onaj verano ne prokur*i da je sredi onda?
Fontana "Slavina" nije u nadležnosti "Beodradski vodovod i kanalizacija", firma koja je izgradila zgradu, plato i samu fontanu nije predala nikome na održavanje. Koliko ja znam trebalo je da je preuzme Vodovod još prošle godine ali kao što vidimo nije ...MindWind":17zagw3t je napisao(la):A šta je sa onom fontanom koja izgleda kao česma/tuš (?!) na Banovom brdu? Izgledala je čudno, ali mnogo lepo uveče... a sad je velika otvorena korpa za otpatke...
Opustenooo":y2revngb je napisao(la):ihihih ja kad sam maturirao u Tesli tu smo se kupali tad je to bila tradicija