Naravno, to nema nikakve veze sa istinom. Koja je poenta podizati solitere ukoliko namera nije max iskoriscenje parcele kako bi se doslo do veceg profita prodajom dodatnih kvadrata? Mislim da izgradnja solitera i njihova spratnost zavisi iskljucivo od potraznje za stanovima u kompleksu VK.klacikur":bp0s9ck0 je napisao(la):Da, tri solitera bi trebalo da budu do ulice V. Stepe. Ali to jos nije ozvaniceno. Iz prodaje tvrde da i ako budu tri visoka solitera da ce ukupan broj stanova ostati isti kako je prvobitno planirano.
To bi bilo lepo mada pitanje je prilaza jer čini mi se da se planira baza solitera od 3 ili 3+1 sprat...[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=617429#p617429:kaff6vzv je napisao(la):srdjan » Čet Apr 18, 2019 4:15 pm[/url]":kaff6vzv]Da sam kupac stanova u nekoj od prvih faza VK, bilo bi mi bitno da se uzdignuti prostor izmedju "kula" takodje pretvori u zajednicki prostor (zelenu povrsinu), da bar malo kompenzuje smanjenje dvorista.
У ВК има много и кредитних купаца...пробаjте Раjфаjзен. Они су пројектни финансијер.pepeljuga":5iuq658g je napisao(la):Hvala! Znaci, potrebno je da sacekam da se sredi situacija, i tako mi banka nece dati kredit ako investitor nema dozvolu.. nadam se da nece sve razgrabiti kes kupci
Ja sam pokusao danas da iscitam celu temu medjutim svih 61 stranica nije moguce, do te mere da me pocela glava boleti pa sam jos morao lek za glavobolju da uzmem.
Gledam da uzmem stan, VK su mi se svidele zbog blizini sume i ok povezanosti. Cena je previsoka ali takva je situacija u celom Beogradu poslednjih par godina ali ajde da to stavimo na stranu, mene zanima da li neko moze sumirano da napise kakva je trenutna situacija sa celim projektom.
Dal se problem sa parketom resio, dal se ista promenio u na bolje ili na gore u poslednjim lamela i ono sto mene bas brine su pregradni zidovi, koliko je to stabilno? I naravno kolika je poslednja poznata cena kvadrata?
Hvala