[/quote]
Miki hvala na odgovoru, znaci da im nista ne verujem? Da li je neko probao da ide sa advokatom na sastanak sa kupcima? Pa jel ima uopste neko od "presretnih" kupaca da nam se javi ovde, da cujemo sta ima da kaze. Generalno gledano bas su dosta stvari izlagali ali koliko sam gledao tu po okolini i nemaju neku pravu konkurenciju u smislu velicine kompleksa, kad bi se neko pojavio jos mozda bi se i oni malo dozvali pameti. Sad ovako gledano, sta se sve desavalo i sta ce tek da se desi, nesto i nisam rad da platim 1.9k po m2 i da strepim kad izadjem iz stana da li ce da mi padne plafon na glavu, ili ce psi lutalice da mi "pojedu auto" :shock: a o kradji sa odrzavanjem objekta da ne pricam.
[/quote]
Bili smo mi, ali ništa nismo dobili jer su bili u fazonu uzmi ili ostavi. Tada je prodaja išla bolje, ako je sada tako kao što čujem, da prodaja ne ide nešto, možda budu počeli da prave ustupke.
Znaš kako, glupo je reći da nismo uopšte zadovoljni, stanovi su dobro urađeni (mada kad vidim ovaj plafon, počinjem i u to da sumnjam), ali su na svemu pokušali da zarade. Stanovi su manji od projektovanog i od onog što plaćate - tu ne prave nikakav ustupak kada želite da promenite tu stavku u ugovoru. To im nije bilo dovoljno, nego su ostavili rupe u zidovima, ne znam kako bih ih drugačije nazvala, ali su rupe ne bi li valjda dobili na kvadraturi, makar i minimalno.
Tu je cela ova situacija sa održavanjem kompleksa. A da ne pominjem kanalizaciju jer su dobili dozvole, izgradili veći deo kompleksa, a pitanje kanalizacije još nije rešeno, garaže plave i kamion dolazi svakog dana i ispumpava tu vodu. Možete misliti šta će biti kada izragde i usele solitere! Investitor odgovornost prebacuje na Grad, ovi iz Grada se prave ludi, i tako, verovatno, dok ne odu sa gradilišta.
Mi kad smo kupovali, stavili smo na papri dobre i loše strane i bili svesni nedostataka i prevagnule su bolje. Aliiii, tada nismo znali mnogo toga, npr. ovo sa kanalizacijom i sumnjam da bismo doneli istu odluku.